5 Months :') Form 4 -.-

Assalamualaikum . Happy new years guys ;* So , how your celebrate ? What :o ? Tak celebrate ? Ohmaii , kita geng la ;( Haha . But the way , i'm happy now ;D Yesterday , 5months . Seriously , banyak dugaan kami hadapi . Tapi , kami still bersama . Alhamdulillah . Sejak hadirnya dia , segala hidup Aten berubah . Thanks for everythings Along :') If , kelakuan Along yang agak annoying . But , I still love you :* Haha . Mungkin , lepas ni kurang meet dengan dia . Dia fokus sukma , training pagi . But me , petang -.- Ohh , I hateeee thattt ! Today , Aten dah jadi budak form 4 . Ohh , cepatnya masa berlalu ;( Serious , tak ready lagi kut nak jadi budak form 4 . Persediaan nak jadi budak form 4 tak ada . Semangat ada , tapi . Entah la . IshaAllah , nanti biasa dengan keadaan ni . Cikgu kelas Aten , grrr . Macam , hm . Entah laa . Harap-harap tak ada la cikgu yang suka jaga tepi kain pelajar . Sebab , ada dua tiga orang guru ni . Suka je jaga tepi kain pelajar . Tapi , nak buat macam . Dia cikgu , hormat je mampu :) Ehh , Aten tak ada buat hal dekat cikgu . Sebab tu cikgu suka Aten ;p Haha . Tak semua cikgu . Hm , actually . Aten tukar templete biasa je . Aten rasa macam tak nak guna blogskins buat masa ni . Tahun ni , tahun lepas . Selalu je , tak sempat nak update blog . Maklumlah , semakin besar semakin busy . Hee ;D Hm . Continues about 5 months . Pejam celik pejam celik , dah masuk 5 bulan . Umur Aten 16 , Along pulak dah masuk 19 . Tua dah kau gemok :* Hahaha . Dia still berkayuh , fokus sukma 2014 . Dia tu , tak payah fokus sukma . InshaAllah memang dia yang akan jadi hanelang . Harap tak sia-sia la apa yang dia training selama ni . But the way , Aten tak tahu nak story apa ni . Hm . Nak kongsi gambar sikit ni . 

Gambar-gambar tu . Collage 2012 and 2013 . Disebalik senyuman itu , ada kepahitan dan kemanisan . Penderitaan , dan pelbagai halangan hidup . Tapi , Aten tetap berjuang . Ingin hidup , menjadi seorang atlet yang berjaya . Berjuang untuk menjadi pelajar yang berjaya . And lastly , ingin menjadi anak yang mithali kepada mama dan arwah ayah :') Dia la segala-galanya bagi hidup Aten . Tiada mereka , tiadalah Aten di dunia ni . Terima kasih mama , arwah ayah . Even , dari kecil Aten dibesarkan dengan belaian manja ayah . Ayah selalu ajar Aten manja , disebabkan mama Aten sibuk dengan kerja . Dan tiada masa untuk Aten , disebabkan itu . Ayah yang mengurangkan masa kerja dia untuk Aten . Terima kasih ayah :') Walaupun tak sempat nak balas jasa ayah . Adik akan balas dengan cara amal . Jasa mu dikenang ayah :') Bangga jadi anak ayah dan mama . But the way , untuk mama . Terima kasih sebab restu hubungan kami . Walaupun , mama tak pernah jumpa dia . Firasat seorang ibu , tahu la macam mana orang yang anak dia pilihkan . Haha . Alhamdulillah , mama tak halang kali ni hubungan kami berdua . Iloveyou mama ayah . Rindu ayah :'/ Al-Fatihah .. Sorry , Aten rindu dekat ayah Aten sebenarnya . Sebab tu , tetiba story pasal arwah ayah :') Okay lah . Ending my story . Assalamualaikum .

Story Si Sara