Congrats Hanelang :*

Assalamualaikum . Today , topics about "Final Race GP Indon" again and again . Hanelang menguasai dunia . Terbaik :*  Hip hip untuk kemenangan diorang ! Championship .


Sorry gambar tak berapa jelas . Agak blur sikit . 1st #Mohd Azri 2nd #Cheku Syamil . Congrats bro , kau memang hebat . Tiada orang boleh tandingi kejayaan korang . No pain , no gain ! Alhamdulillah . Dia dah dapat apa yang dia nak . Tak sia-sia dia training selama ni . Pagi petang , tak kira hujan ribut . Di redah oleh hanelang . Kejayaan yang diperolehi hari ini . Adalah berkat training yang selalu di jalankan . Ramai lagi yang masih menunggu kejayaan mereka . Thanks along , sebab baiki ranking along balik :') Iloveyou You are my everything sayang :*  Team Terengganu , adalah team yang akan bakal membawa atlet-atlet yang berjaya . Dengan adanya coach kami #SyedHusin . Thanks Abang Cin :') Pergobanan mu dikenang . Aten bersyukur sebab dapat training di bawah coach Abang Cin . Bukan mudah tau . Sejujurnya , Aten nak sangat berjaya macam diorang ni . Aten akan buktikan suatu hari nanti . InshaAllah :') Dengan adanya sokongan daripada kawan-kawan , team and familys . Aten akan berusaha . Buangkan sikap malas . Simpan dalam hati azam ingin berjaya . Training ? InshaAllah Aten akan rajin turun . Kadang-kadang sedih juga . Sebab , yang lain boleh pergi race . Tapi , hm . Salah Aten tak training rajin :'/ Mungkin tak ada rezeki . Redha :')


Muke kena pakse senyum . Kena marah di along ni . Sebab banyak songengg sangat masa pergi . Beleber habis dia . Heee :D Rindu dia ni :( Lepas ni , susah la nak jumpa dia . Dia training pagi , but me ? Petang :'( Sebek em . Gambar ni masa dekat "Agro Resort Setiu"  Aten meragam nak balik dekat dia . Hahh , kan dah kena beleber . 3 hari duduk dekat sana , mananggung rindu terhadap dia . Hm :/ Tengok baju tu . Go for champion . Jyeahh ! Baju tu , baju pesatuan olahraga . Macam mana Aten dapat ? Kan Aten kan bekas budak olahraga . Track & Field still terpahat dalam hati tau . Okay guys . Di sini saja cerita kita . Doakan kejayaan kami anak terengganu untuk terus berjuang . Assalamualaikum :)

Story Si Sara

No comments:

Post a Comment