Congrats Hanelang :*

Assalamualaikum . Today , topics about "Final Race GP Indon" again and again . Hanelang menguasai dunia . Terbaik :*  Hip hip untuk kemenangan diorang ! Championship .


Sorry gambar tak berapa jelas . Agak blur sikit . 1st #Mohd Azri 2nd #Cheku Syamil . Congrats bro , kau memang hebat . Tiada orang boleh tandingi kejayaan korang . No pain , no gain ! Alhamdulillah . Dia dah dapat apa yang dia nak . Tak sia-sia dia training selama ni . Pagi petang , tak kira hujan ribut . Di redah oleh hanelang . Kejayaan yang diperolehi hari ini . Adalah berkat training yang selalu di jalankan . Ramai lagi yang masih menunggu kejayaan mereka . Thanks along , sebab baiki ranking along balik :') Iloveyou You are my everything sayang :*  Team Terengganu , adalah team yang akan bakal membawa atlet-atlet yang berjaya . Dengan adanya coach kami #SyedHusin . Thanks Abang Cin :') Pergobanan mu dikenang . Aten bersyukur sebab dapat training di bawah coach Abang Cin . Bukan mudah tau . Sejujurnya , Aten nak sangat berjaya macam diorang ni . Aten akan buktikan suatu hari nanti . InshaAllah :') Dengan adanya sokongan daripada kawan-kawan , team and familys . Aten akan berusaha . Buangkan sikap malas . Simpan dalam hati azam ingin berjaya . Training ? InshaAllah Aten akan rajin turun . Kadang-kadang sedih juga . Sebab , yang lain boleh pergi race . Tapi , hm . Salah Aten tak training rajin :'/ Mungkin tak ada rezeki . Redha :')


Muke kena pakse senyum . Kena marah di along ni . Sebab banyak songengg sangat masa pergi . Beleber habis dia . Heee :D Rindu dia ni :( Lepas ni , susah la nak jumpa dia . Dia training pagi , but me ? Petang :'( Sebek em . Gambar ni masa dekat "Agro Resort Setiu"  Aten meragam nak balik dekat dia . Hahh , kan dah kena beleber . 3 hari duduk dekat sana , mananggung rindu terhadap dia . Hm :/ Tengok baju tu . Go for champion . Jyeahh ! Baju tu , baju pesatuan olahraga . Macam mana Aten dapat ? Kan Aten kan bekas budak olahraga . Track & Field still terpahat dalam hati tau . Okay guys . Di sini saja cerita kita . Doakan kejayaan kami anak terengganu untuk terus berjuang . Assalamualaikum :)

Story Si Sara

Kem Pelapis Terengganu

Assalamualaikum , salam pembukaan cerita saya :) Kan gua dah cakap gua Havoc havoc havoc :D Today nothing special . Boring life . But the way , got new story :* Dua , tiga harini 'Off to Setiu" have camp dekat sana . Kem apa ? Kem bina semangat untuk pelapis terengganu . Waa terpilih derr :* Terasa beruntung weh . Waa anak jati tranung boh , mu tahu menda :D Nak kongsi gambar sikit ni . Ni gambar-gambar group "Hanelang Boh!" team Aten tauu . Hee :)


Muka-muka bakal menaikkan nama negeri kite :* Bukan negeri sahaja , inshaAllah negara juga . Doakkan kejayaan kami . Kami semua anak jati Terengganu anak jati Malaysia . Bakal menaikkan nama negeri dan negara . Kem ni , untuk pelapis-pelapis yang terpilih sahaja . Thanks to Kak anis , Abang is and lain-lain coach . Especially my coach , Max Yani . Iloveyou♥ . Budak-budak olahraga , seriously rindu korang . Dan budak-budak lain pun rindu juga :') Hello , everybody wanna know what activities yang ada . OhmyGanu :o Haha . Aktivit yang ada sebenarnya tak banyak . Sebab 3hari je kem tu kan . Hari pertama tu , hanya bahagikan kumpulan . Hari kedua tu , kami semua main aktiviti yang ekstrem . Apa aktiviti tu ? The people call this "Flying Fox" . What the flying fox ? Flying fox ni dalam bahasa melayu , korang mesti tahu kan musang terbang . Tapi menda ni , bukan musang yang terbang . Tapi , kami yang terbang :D Hahah . Kami kena terjun and terbang . Sapa yang gayat tu , harus cuba . Comfirm perasaan gayat tu hilang . Biasanya , aktiviti flying fox ni ada dekat tempa-tempat yang ada bagunan-bagunan yang tinggi . Kalau korang pergi holiday , nak rasa tempat-tempat ektrem kebiasaan di KL la banyak . Terengganu ni , hanya ada aktiviti ektrem yang terlebih ektrem . Hey , meh ah pakat gi ganu . Abang zizangg ade balik cuti nii :D Continues back . Moment yang tak boleh lupa Aten sesat nak cari surau . Hee :) Aten sesat dengan 2orang budak olahraga . Nama dia ? Seacret la . Can't know . Hari pertama pergi tu , serious memang rasa nak balik la . Sebab rasa takut dengan tempat dia . Lastly , okay je :)


Aktiviti yang Aten tak boleh lupa adalah . Sukaneka . Antara permainan yang ada adalah .
Acara Sukaneka :
  • Mencari coklat didalam tepung .
  • Suapan sayang .
  • Baling kelapa ke botol .
  • Isi air dalam botol .
Ini antara acara-acara yang ada . Seriously , best gila . Yang Aten suka , cari coklat didalam tepung tu jelah  . Kumpulan "Hanelang Boh!" dapat tempat yang kedua . Sebab kumpulan "Hanelang" dapat tempat pertama . Tapi tak apa , yang penting . Dapat tempat kedua :) Dapat hamper , tapi Aten tak ambik pun . Tak suka la snack ni . Jaga kesihatan katakan . Hee :D Ehh , but the way . Tahun #DuaRibuTigabelas dah nak sampai penutupnya . Dan tahun #DuaRibuEmpatBelas dah nak hampir membuka tirainya . Assalamualaikum 2014 , Waalaikumussalam 2013 :') Rasa sedih pulak nak tinggal . Pejam celik pejam celik . Dah nak masuk form4 Aten . Dah nak besar . Memang dah nak besarkan , tak akan dah nak kecil balikkan . Haha . But the way , sampai sini je Aten dapat story . Lastly , assalamualaikum :)

Story Si Sara