Freedom Maybe ;*

Assalamualaikum :*


Hahaha ;D firstly , I want tell you alls . I'm FREEDOM !!!! Yeahh ! Kebebasan seketika , belum habis lagi perang . Baru je second war right ? PMR CANDIDATE'S ;) . Dah berhabuk dah . Today , nak bersih dia kembali ni . Lagu pilihan bulan ni . Jeng jeng jengg :) "Hall Of Fame - The Script , Harus Terpisah - Cakra Khan , and the lastly Rindu Pengubat Luka - Toi" That's why I pilih lagu-lagu ni semua . Nak tahu ? First , Hall Of Fame lagu semangat teammates kite orang . Second , Harus Terpisah lagu arwah selalu nyanyi . And lastly , Rindu Pengubat Luka for someone special :') Let's continues story . Dah lama tak update blog ni , bukan apa . Sibuk dengan study , dengan training and lappy , mama pegang . Hee ;D Months ni , sibuk dengan training . Race banyak . Ehh , forget . I got new carrier ;) Track & Field still in heart . But now , "I'm Cyclist" :* Amacam , ada caya tak ? Owner blog ni dah jadi pelumba basikal ;p Hahahaa . Ehh , rilek luhh . And I got new prince , and Aten bahagia dengan dia :') Bahagia sesangat . Yang lepas tu ? Ehh , ape nama crush tu hahh ? Lupa lahh . Ohh , Irham err -.- Dah dieeee kut :p Dia dah jadi anemy Aten :'( Aten tak mintak pun nak jadi anemy dia , tapi . Tapi , tapi . Hm . Tak kisah lah . Hari-hari jumpa dia >.< Taklah hari-hari . Kite orang carrier sama . Selalu terserempak dengan dia . Aku kata kau , kau kata aku . Kite orang dah macam "Langit dan Bumi" . Shiitt -'- Kekadang benci tengok dia tu . Kekadang melt :p Hahaha . Ehh , sekarang dah tak boleh rasa macam tu . Nanti bahang penyapuh oleh Along kan :p Ehh , Aten ? Who's that girl ? Sekarang , ramai orang panggil Sara is Aten . Hmm , so tukar name la ;) Apa , macam cantik je , macam cantik je :p Hahah . Guys , don't forget leave your footstep okay . I will be visited your back :* Iloveyouu . 

Story Si Sara

No comments:

Post a Comment