Happy Maybe :')

Assalamualaikum :)



Look my header :* Cantik tak , nelang tak ? Superhero Gemok's :* Iloveyouuu hby <3
How long my relationship ? Dah 3months . 6 hari lagi nak masuk 4months :') Hm . Now , relay kiteorang ade problem . I don't know but why . Aten tak tahu ape salah Aten , sampai dia nak macam ni bagai . Aten dah rasa macam tak ade harapan pulak bila dia buat macam ni dekat Aten . But , Aten still bertahan . Sumpah demi Allah , Aten sayang dia sangat-sangat . Aten sanggup dia buat Aten macam ni . Yang penting , Aten tetap dengan dia . Ehh , jap . Aten story moment-moment yang indah dulu k :') First Aten kenal dia , macam mana ? You want to know ? Kenal dia , masa accident arwah "Syafiq Imran" Dia yang tegur Aten . Masa tu , Aten tak kenal lagi mana-mana riders lelaki . Dia dan "Sharul Afham" tegur Aten . Really-really , malulah Aten dibuatnya masa tu :p Hahaha . Malu-malu kucing katekan . Telah sekian bulan berlalu . Tiba hari puasa . Masa tu , dia call Aten dengan tetiba je . Swear terkejut gila la . Dia ambik mana number Aten ? Hahah . Dalam handfone "Adha" that's my crush :'p Aten ade text Adha , tanya ade training tak malam tu kan . Then , mamat poyo ni yang baca sebenarnya . Dia ambik number Aten , then call . Time dia on the phone dengan Aten . Nak tahu mana dia duduk ? Tepi , washing machine . Hahaha . Sumpah , kelakar dia ni . Kiteorang text , otp then keluar sama-sama . First kenal dia dengan rapat . Aten save contact name , "AlongComel;*" Hahahah . Memang dia comel , comel sebab dia tebam . Sayang dia ;* Then , seminggu sebelum raya . Aten ade teman dia pergi "My Marts" dekat sebelah mydin . Dalam Aten dengan dia menuju ke sana . Ohhmaiii :o Dia pegang tangan Aten . Melting dengan dia dah masa tu . Dah mula rasa ade perasaan dekat dia tu . "1 Ogos 2013" Kami bersama :') Aten yang start , masa dia balik kampung tu . Aten hantar dia text "Jangan Curang" Entah , kenape nak send text macam tu . Maybe , dah jatuh cinta dengan dia tu . Hahaha :')  Actually , dia "Sweet Talker" . Haha
:p Tahun ni , Aten raya dengan someone . Yeay yeay :* Bulan demi bulan pergi , first time Aten pergi race dekat "Veledrome Cheras" dan first time jugak Aten pergi tournament dalam carrier baru ni . First night , menginap . Rase lapar , pergi beli . Biasalah , kalau pergi kedai Aten akan order "Kuew Teow Lahkna" tak pun , "Nasi Goreng Paprik" tapi malam tu , Aten order "Nasi Goreng Paprik" Aten suap dia dengan adik dia :') Malam kedua , di sana . Kiteorang gaduh :( Dia text dengan rider perempuan yang Aten hate ! Budak tu text dengan Along . Along pun satu hal , agak-agak ah nak text dengan perempuan lain . Kalau Aten tak kenal tak ape , ni anemy Aten tu kut -'- But the way , sentap dengan dia . Aten beli dia burger , boleh dia bagi dekat orang lain :o Aten nak dia yang makan . Tapi , kenape orang lain . But why ? See , dia yang cari salah . Aten pulak yang kene mengalah . Tak ape , Aten tak kisah . Sebab sayang dia kan :') Pagi tu , kiteorang semua nak check out dari rumah tu . Sebab serba benda tak cukup . Grrr -,- Check in homestay dekat area tu jugak . Dalam menuju pergi ke velodrome . Duduk dekat belakang , then "Areh Chek" di depan kami . Aten duduk dekat dia , dia pegang tangan Aten dengan kemasnya . Ohmaii :o Entah kenape , tetiba airmata nak terkeluar . Sayang dia sangat-sangat masa tu . Sumpah sangat sayang dia . Dia pergi race , Aten pergi rest kejap . Tak sempat la tengok macam mana dia jatuh . Mak dia yang beritahu Along jatuh . Entah kenape , tetiba jadi mengelabah . Tak senang nak duduk tahu tak . Tanya mak dia , dia ada dekat mana . Mak dia beritahu la , ade dekat paramedic . Ohmak aii . Gelisah semacam Aten rase tau tak . Sebelum balik tu , dia ade mintak maaf . "Mintak maaf , sebab orang buat salah dekat ye ea" hanya Allah je tahu perasaan Aten mase tu . Setiap kesilapan dia , Aten maafkan . Sakit hati terhadap pun , Aten tak pernah pendam lama-lama . Sebab kalau Aten pendam takut jadi tawar hati . Aten tak nak la , sebab Aten sayang sangat dia . Sumpah sayang sangat dia . Setiap dia buat Aten sakit hati , Aten dengan mudahnya memaafkan dia . Kerane sayangkan :') Pada malam sebelum jam 12 malam . Aten , dia dan Areh . Pergi makan , lepas balik dari kedai tu . Aten "Cuci Luka" dia :') sweet moment tu . Hahahh . Kau ape tahu :p Ya Allah , manje em dia . Manje lagi dari Aten kut . Semanje-manje Aten . Manje lagi dia wehh ;p Sebab tu Aten sayang dia . Tapi , satu hal je . Aten takut , panas barang dia tu datang balik . Actually , dia tu panas barang . Adik-adik dia beritahu Aten , yang dia tu panas barang sikit . Selepas Aten datang dalam hidup mereka , panas barang dia dah kurang . Hm . Alhamdulillah . But the way , rindu nak tengok muka manje dia tu :p "19 November 2013" entah kenape , malam tu . Aten rasa naik angin je . Tetiba , Aten hantar text dekat dia "RQ1 Benci.Mu!" Ya Allah . Kenape Aten jadi luar kawalan . Sumpah tak ade niat nak hantar macam tu dekat dia :'( Dia replay text ape , korang nak tahu ? Tak perlu tahu kut . Hmm :/ Tapi , Aten happy . Saat dia hantar text "Aku nak tenang diri jap. Mu yang lebih-lebih. Aku dok tinggal mu eh" Betape leganye :') Tapi , hati ni . Seksa jugak , sebab . Dia dah tak caring pasal Aten , dah tak ambik tahu pasal Aten . Aten rindu dia :( Aten rindu nak on the phone dengan dia . Rindu nak buat semua tu . Fone Aten , dah silent . Dah tak ade text dari dia , bohong la tak ade terus . Ade la jugak text dari dia tu . Hm . Sorry blogger , Aten type ni . Sambil air mata menitis ni . Hanya Allah je tahu , macam mana hati Aten sekarang ni . Kerana sayang , sanggup di layan bergini . Hm . Iloveyou you :'*
Ya Allah , kalau benar dia jodoh ku . Persatu kan lah kami pada masa akan datang .. Hanya engkau yang maha mengetahui , hambamu ini amat menyintainya . Amat menyayanginya . Amat merinduinya :'( . Engkau kuatkan lah semangat hambamu ini menempuh dugaan ini . Kuatkan lah hati kami untuk menjaga perhubungan ini sehingga menjadi perhubungan yang halal :/ . Amin ya Rabba Alamin.

Story Si Sara

Freedom Maybe ;*

Assalamualaikum :*


Hahaha ;D firstly , I want tell you alls . I'm FREEDOM !!!! Yeahh ! Kebebasan seketika , belum habis lagi perang . Baru je second war right ? PMR CANDIDATE'S ;) . Dah berhabuk dah . Today , nak bersih dia kembali ni . Lagu pilihan bulan ni . Jeng jeng jengg :) "Hall Of Fame - The Script , Harus Terpisah - Cakra Khan , and the lastly Rindu Pengubat Luka - Toi" That's why I pilih lagu-lagu ni semua . Nak tahu ? First , Hall Of Fame lagu semangat teammates kite orang . Second , Harus Terpisah lagu arwah selalu nyanyi . And lastly , Rindu Pengubat Luka for someone special :') Let's continues story . Dah lama tak update blog ni , bukan apa . Sibuk dengan study , dengan training and lappy , mama pegang . Hee ;D Months ni , sibuk dengan training . Race banyak . Ehh , forget . I got new carrier ;) Track & Field still in heart . But now , "I'm Cyclist" :* Amacam , ada caya tak ? Owner blog ni dah jadi pelumba basikal ;p Hahahaa . Ehh , rilek luhh . And I got new prince , and Aten bahagia dengan dia :') Bahagia sesangat . Yang lepas tu ? Ehh , ape nama crush tu hahh ? Lupa lahh . Ohh , Irham err -.- Dah dieeee kut :p Dia dah jadi anemy Aten :'( Aten tak mintak pun nak jadi anemy dia , tapi . Tapi , tapi . Hm . Tak kisah lah . Hari-hari jumpa dia >.< Taklah hari-hari . Kite orang carrier sama . Selalu terserempak dengan dia . Aku kata kau , kau kata aku . Kite orang dah macam "Langit dan Bumi" . Shiitt -'- Kekadang benci tengok dia tu . Kekadang melt :p Hahaha . Ehh , sekarang dah tak boleh rasa macam tu . Nanti bahang penyapuh oleh Along kan :p Ehh , Aten ? Who's that girl ? Sekarang , ramai orang panggil Sara is Aten . Hmm , so tukar name la ;) Apa , macam cantik je , macam cantik je :p Hahah . Guys , don't forget leave your footstep okay . I will be visited your back :* Iloveyouu . 

Story Si Sara