Kejohanan Olahraga MSSDKTS 2013


Assalamualaikum ;)
Semua sihat ? Dah lama tak story . Tired dengan prepared "Kejohanan MSSDKTS 2013" tahun ni . But the way , Sara tak dapat apa-apa pun :( Hmm . So sad right ? Stamina dah tak kuat tahun ni , dah tak macam tahun lepas . Hm "~"
Tengok picture atas tu , haha . Search , where Sara ;3 ? Sulamanians & Budiman Best ;D
But the way , congratulations "SULAIMANIANS" . Juara keseluruhan pada tahun 2013 , bukan setakat tahun ni saja . Berturut-turut , setiap kali kejohanan . The best Cluster School ;)
But , "BUDIMAN BEST" get tempat naib juara tak silap Sara . Forget sudah ;3 haha . Pelupa betul la Sara nih .. 
Carta stage Sara :/
  • 100M Sprinter - 4
  • 200M Hurdle - 4
  • 400M - 5
  • 4x400M - 6

So bad result Sara kan :| nak buat macam mana , dah takde rezeki . Tak macam tahun lepas , ada rezeki :') tahun ni , kecundang sikit . Hehe :'3 
Okay . Even Sara upset , Sara masih boleh tersenyum macam kambing k ;3 hahaha . Ohh forget , look picture dekat atas tu . Bestie track & field Sara . Dia junior Sara , but dia kuat dari Sara . Dia sekolah Sultan Sulaiman . Her name is "Iliya" :) beautiful name right ;) . She so kind , I like friend with her .. Ehh , jangan lari lagi , belum habis story lagi . Ada lagi gambar k .

First & Second Picture  : With Kecek Molek :)
Third Picture : With Layalia Rameli ( Olahragawati & Atlit Terbaik
Lastly tu picture Sara la :p so sembir right ;3 hahaha . Shushh , jangan tengok lama-lama . Malu weyy ! Haha , ehh . Lupa nak bagitahu . Yang ditangan Sara tu , bukan Sara punya . But yang "Hasif" punya la weyy , yang belakang Sara tu . Congrates for you "Hasif" :) But the way , yang third picture tu . Adalah "LAYALIA RAMELI" Olahragawati terbaik berturut-turut . Woahh , katang wey . Jangan main sama "El or Layer" k . Hahaha . Congrates k Layalia . So , tak tahu nak story apa lagi . Sampai sini je kut . Okay , byee pitss :* 
Iloveyou BUDIMAN BEST

Story Si Sara