Our Favourite Songs ♫

Assalamualaikum guess . Having a nice day ϡ ?
Harini , Sara nak shared satu lagu ni . Lagu ni favourite Sara time dulu-dulu la katakan .. Hahaha ϡ
Lagu ni , Sara ada shared dekat someone ni . Dia penting sangat-sangat dalam hidup Sara . You want know what the title this song ? "You" by Nur Jannah Alia ♫  .

 You - Nur Jannah Alia 
You were there to light my day 
You were there to guide me through 
From my days down and on 
I'll never stop thinking of you

How can i forget all that
When you're the one who make me smile
You'll always be a part of me
How i wish you were still mine

Never will forget the day
How we've met and came this far
We all know we got this feeling
But somehow it has to end up here

I know it's me who said goodbye
And that's the hardest thing to do
Cause you mean so much to me
And guide the truth from me to you

For all the things i've done and said
For all the hurt that i've caused you
I hope you will forgive me baby
Cause that wasn't what i meant to do

Lagu ni adalah memories bagi Sara dengan dia ϡ
Now , Sara dah get back dengan dia balik . So , time on the phone . Dia selalu je nyanyi lagu ni . Hehe ϡ .
Okay , dia memang sweet . Kalau lah dia tu jodoh aku , aku sangat-sangat bersyukur . When Sara miss he , Sara akan play [►] lagu ni. Okay , cara tu je nak menghilangkan rindu . Tapi , tak semua rindu di hati ni hilang , cuma sikit je :( . Kalau nak hilang semua rasa rindu ni , kene meet dia la . Baru hilang semua rindu ni :) Hehehe .. Okay , you want listen that song ? Say "Yeahhh" let press play [►] :D .

  

Hope you enjoy this songs . Assalamualaikum sweet stalker semua ;)
Ya Allah , perjodohkan lah aku dengan sidia yang bakal menjadi suami aku dan yang bakal ada disisi aku sehingga hujung nyawa aku . :')

Story Si Sara

No comments:

Post a Comment