Get back :D

Assalamualaikum guess :)
Lame tak update blog . Awww rindu emm :*
Semua sihat ? Sara , alhamdullilah sihat :D . Happy ? Hahah , kite geng \(',')/


I'm so glad . Hehe . Happy and wanna laugh . This day I'm so very happy . Aww , because today my first date ♥ . Hehe . Hope you not jelouse okay .. Iloveyou Irham .Woah woah , who Irham ? You want know who ? Hahaha . My crush , my second crush . Ilovehe I every love he . Sara harap dia akan jadi cinta awal dan terakhir Sara . Harini , first date dengan dia . After going training , kite meet dulu . Maklumlah , dia pun training Sara pun training . But not same carrier . Dia atlet basikal , Sara track & field ;) . Hehe . 1 week Sara nak get back dengan dia , but Sara still can't talking dengan dia .. I'm shy :/ . But , semalam Sara dah habis fikir . Ohh , okay Sara nak dia kembali . Sara kene usaha sendiri . Okey , akhirnye . 17.2.2013 , Sara get he back ♥ . Aww ,thanks to Allah ;) . Every hour , every second , everyday and every every . I can't stop thinking about he ! Irham , I want promise you something . I want promise "I never let you go again , I never make your heart broken , I never make your cry behind me because my mistake" :') . First date pun dah buat hal , sakit hati tau . Just save my contact name "Fatin Maisara" double what ? Eee , terasenye hati ni . But It's okay . This first date , Sara tak nak gaduh dengan dia , even Sara dah nak nangis takdi . Hehe ;'D . Kalau , la Sara tak pernah break up dengan dia , maybe dah 3 tahun lebih kut . Grr , lupekan yang lepas . Wanna see he ? Let see her picture after you read this story :* . Iloveyouuntilmylastbreath biy ♥ . Aww , esok excited nak meet dia lagi . Hehe :D . Dah rindu dia tau , aumm . Okay , stalker . Sorry mengedik , harap tak marah . Haha ;D . Maklumlah , orang dah terlalu excited . Aww ! Haha . Sampai sini je Sara story . Insyaallah kalau Sara ade time lagi nak story , Sara akan update . But you don't worry , Sara akan share di laman sosial Sara yang tetap okay . Okay sweet stalker . Iloveyou , and Assalamualaikum ;)


I love you until my last breath Wan Mohd Irham

Story Si Sara

No comments:

Post a Comment