Our Favourite Songs ♫

Assalamualaikum guess . Having a nice day ϡ ?
Harini , Sara nak shared satu lagu ni . Lagu ni favourite Sara time dulu-dulu la katakan .. Hahaha ϡ
Lagu ni , Sara ada shared dekat someone ni . Dia penting sangat-sangat dalam hidup Sara . You want know what the title this song ? "You" by Nur Jannah Alia ♫  .

 You - Nur Jannah Alia 
You were there to light my day 
You were there to guide me through 
From my days down and on 
I'll never stop thinking of you

How can i forget all that
When you're the one who make me smile
You'll always be a part of me
How i wish you were still mine

Never will forget the day
How we've met and came this far
We all know we got this feeling
But somehow it has to end up here

I know it's me who said goodbye
And that's the hardest thing to do
Cause you mean so much to me
And guide the truth from me to you

For all the things i've done and said
For all the hurt that i've caused you
I hope you will forgive me baby
Cause that wasn't what i meant to do

Lagu ni adalah memories bagi Sara dengan dia ϡ
Now , Sara dah get back dengan dia balik . So , time on the phone . Dia selalu je nyanyi lagu ni . Hehe ϡ .
Okay , dia memang sweet . Kalau lah dia tu jodoh aku , aku sangat-sangat bersyukur . When Sara miss he , Sara akan play [►] lagu ni. Okay , cara tu je nak menghilangkan rindu . Tapi , tak semua rindu di hati ni hilang , cuma sikit je :( . Kalau nak hilang semua rasa rindu ni , kene meet dia la . Baru hilang semua rindu ni :) Hehehe .. Okay , you want listen that song ? Say "Yeahhh" let press play [►] :D .

  

Hope you enjoy this songs . Assalamualaikum sweet stalker semua ;)
Ya Allah , perjodohkan lah aku dengan sidia yang bakal menjadi suami aku dan yang bakal ada disisi aku sehingga hujung nyawa aku . :')

Story Si Sara

Get back :D

Assalamualaikum guess :)
Lame tak update blog . Awww rindu emm :*
Semua sihat ? Sara , alhamdullilah sihat :D . Happy ? Hahah , kite geng \(',')/


I'm so glad . Hehe . Happy and wanna laugh . This day I'm so very happy . Aww , because today my first date ♥ . Hehe . Hope you not jelouse okay .. Iloveyou Irham .Woah woah , who Irham ? You want know who ? Hahaha . My crush , my second crush . Ilovehe I every love he . Sara harap dia akan jadi cinta awal dan terakhir Sara . Harini , first date dengan dia . After going training , kite meet dulu . Maklumlah , dia pun training Sara pun training . But not same carrier . Dia atlet basikal , Sara track & field ;) . Hehe . 1 week Sara nak get back dengan dia , but Sara still can't talking dengan dia .. I'm shy :/ . But , semalam Sara dah habis fikir . Ohh , okay Sara nak dia kembali . Sara kene usaha sendiri . Okey , akhirnye . 17.2.2013 , Sara get he back ♥ . Aww ,thanks to Allah ;) . Every hour , every second , everyday and every every . I can't stop thinking about he ! Irham , I want promise you something . I want promise "I never let you go again , I never make your heart broken , I never make your cry behind me because my mistake" :') . First date pun dah buat hal , sakit hati tau . Just save my contact name "Fatin Maisara" double what ? Eee , terasenye hati ni . But It's okay . This first date , Sara tak nak gaduh dengan dia , even Sara dah nak nangis takdi . Hehe ;'D . Kalau , la Sara tak pernah break up dengan dia , maybe dah 3 tahun lebih kut . Grr , lupekan yang lepas . Wanna see he ? Let see her picture after you read this story :* . Iloveyouuntilmylastbreath biy ♥ . Aww , esok excited nak meet dia lagi . Hehe :D . Dah rindu dia tau , aumm . Okay , stalker . Sorry mengedik , harap tak marah . Haha ;D . Maklumlah , orang dah terlalu excited . Aww ! Haha . Sampai sini je Sara story . Insyaallah kalau Sara ade time lagi nak story , Sara akan update . But you don't worry , Sara akan share di laman sosial Sara yang tetap okay . Okay sweet stalker . Iloveyou , and Assalamualaikum ;)


I love you until my last breath Wan Mohd Irham

Story Si Sara