I wish , you with me :')


Assalamualaikum . Lama tak update blog ni . Dah berhabuk agaknya . Link pun dah ditukar , pasti korang susah nak search kan . Hari ni , Sara nak story something ni . I wish you beside me and I wish you with me :') .. Pejam celik pejam celik , dah nak masuk tahun 2013 . Banyak memories 2012  yang Sara dapat . Suke , duke , ketawa , menangis , dan berbagai lagi .. Banyak kenangan yang tercipta , bulan 3 . Aku kenal dengan someone , dia hanya seorang kawan . Sara tak percaya pulak , yang dia ada feeling dekat Sara . Kalau lah Sara tahu tu dari awal , maybe Sara tak akan mendiam terus je . Tapi , selepas sekian lama tak berhubung . Jujur , Sara tetibe miss dekat dia . Tak mungkin Sara ada feeling jugak terhadap dia . Impossible :/ . Kalau dia baca entry ni . Sara harap , dia akan berubah fikiran . You know "I very LOVEYOU" . But the way , telah lama tak terserempak dengan dia . Last school , Sara terserempak dengan dia . Ohhh my , Handsome nye dia ;) . Melting Sara . Teruja gila kut selepas terserempak dengan . Even tak bercakap ape pun , just bertentang mata . Sara boleh jugak lepas rindu terhadap dia .. Hee ;D
Dah holiday , Sara sibuk training . Kekadang tu , asyik training je bila Sara nak holidaynye kan :) . Sara pun try ajak friends Sara spend time . Kita orang hajat nak bermain bowling , tapi Sara think balik . Sara rasa nak swimming je .. Sara tak tahu kenapa rasa nak swimming . Rupenye ade someone tu . Eee , lastly and lastly . Dia tegur aku . Woah :o ! Kagett amat dehh . Hikhik :) . Makin handsome kamu dehh . Bla bla bla . Kot indon sihh ? Hihi ! Excited nii excited . Weheeeee ! Tapi , kekadang tu Sara sedih jugak . Cause dia dah berpunya .. Tapi tak kesah la , Sara tak akan pernah berhenti berharap terhadap dia :D . Sebab Sara pasti Sara akan dapat dia suatu hari nanti . Even cant be my boyfriend , he can be my Husband :) . Yang halal bagiku .. Hikhik ;'D ! Back to school . Dah ready ke belum Sara dah ready . Tapi tak berapa semangat , tak tahu kenapa . Maybe dia takde kut tahun depan . Maybe maybe maybe :( . Okay , sampai sini je kut .. Bye bye holiday :)

Story Si Sara

No comments:

Post a Comment