Perubahan


Assalamualaikum guys . Acano ? Sihat ? Sara alhamdullilah sihat :) .. Title hari ini , "Perubahan" . Perubahan about what ? Hahaha ! Sini , saya mau cerita . Perubahan sekarang ni , ramai orang bebas . Bebas acano tu ? Bebas pergi mana saja , mama and papa korang sekarang ni mesti sibuk dengan kerja kan ? Right ? Bohong la kalau mama and papa korang tak pernah ambil tahu kan . Tapi sekarang ni , semakin kita besar , semakin banyak kebebasan yang kita rasa . Sapa mama and papa dia sporting ? Sama la kite ;D . Hee . Nak dekat last years ni , banyak party yang telah diadakan . Swag swag swag (Y) . Tanpa kesedaran kita , kita sedang berparty . Tetapi macam mana di GAZA ? Adakah mereka berparty pada last year ? Itulah kita , tanpa kita sedar . Bohong la kalau Sara tak bebas macam korang , Sara freedom nak pergi mana saja . Tapi kekadang Sara tengok Laman Sosial yang mereka upload about GAZA , did you think something ? Kita semakin maju , macam mane dengan GAZA ? Dia semakin maju dari kita ke . NO ! Dia sengsara , daripada kita habis duit makbapak kita untuk berparty . Lebih baik kita sumbangkan kepada GAZA :') .. Korang kalau nampak tabung GAZA , korang ada sumbang tak ? Kalau korang sumbang , sama la kite :D kita 'geng' . Jyeahhh t(>.<t) !
Bukan Sara nak mengritik atau nak tunjuk baik . Sara just tell you , menda apa yang rasa sekarang ni . Korang tak rasa ke ? Hari ni , hari last JUMAAT bagi tahun 2012 . Woah :O . Ohsemmm ϡ .
Memang susah nak tinggal tahun 2012 kan ? Banyak kenangan yang ada dalam ingatan . Tahun pun  boleh berubah , tak akan manusia tak boleh berubah . Berubah acano tu ? Berubah acamni "Jahat kepada Baik dan Jahat kepada Jahanam" . Hahaha ! Jangan jadi macam tu , pilih baik ye :) . Baby menjadi Kanak-kanak dari Kanak-kanak menjadi Remaja dari Remaja menjadi Dewasa dan pabila Dewasa . Kita semua akan tahu apa maksud "HIDUP" :) . Setiap cabaran yang kita hadapi , itulah cabaran hidup . Bohong lah kalau Sara tak pernah mengeluh kalau sesuatu berlaku ;D .. Korang dah ada azam ? Azam apa ? Azam apa ? If you want know , what my azam in next years . Sara akan belajar bersungguh-sungguh , Sara tak akan mengeluh lagi untuk belajar dan solat Sara tak akan pernah tinggal walau sewaktu pun . Insyaallah I can do it :') . Get to go , sampai sini saja story kita :)

Story Si Sara

I wish , you with me :')


Assalamualaikum . Lama tak update blog ni . Dah berhabuk agaknya . Link pun dah ditukar , pasti korang susah nak search kan . Hari ni , Sara nak story something ni . I wish you beside me and I wish you with me :') .. Pejam celik pejam celik , dah nak masuk tahun 2013 . Banyak memories 2012  yang Sara dapat . Suke , duke , ketawa , menangis , dan berbagai lagi .. Banyak kenangan yang tercipta , bulan 3 . Aku kenal dengan someone , dia hanya seorang kawan . Sara tak percaya pulak , yang dia ada feeling dekat Sara . Kalau lah Sara tahu tu dari awal , maybe Sara tak akan mendiam terus je . Tapi , selepas sekian lama tak berhubung . Jujur , Sara tetibe miss dekat dia . Tak mungkin Sara ada feeling jugak terhadap dia . Impossible :/ . Kalau dia baca entry ni . Sara harap , dia akan berubah fikiran . You know "I very LOVEYOU" . But the way , telah lama tak terserempak dengan dia . Last school , Sara terserempak dengan dia . Ohhh my , Handsome nye dia ;) . Melting Sara . Teruja gila kut selepas terserempak dengan . Even tak bercakap ape pun , just bertentang mata . Sara boleh jugak lepas rindu terhadap dia .. Hee ;D
Dah holiday , Sara sibuk training . Kekadang tu , asyik training je bila Sara nak holidaynye kan :) . Sara pun try ajak friends Sara spend time . Kita orang hajat nak bermain bowling , tapi Sara think balik . Sara rasa nak swimming je .. Sara tak tahu kenapa rasa nak swimming . Rupenye ade someone tu . Eee , lastly and lastly . Dia tegur aku . Woah :o ! Kagett amat dehh . Hikhik :) . Makin handsome kamu dehh . Bla bla bla . Kot indon sihh ? Hihi ! Excited nii excited . Weheeeee ! Tapi , kekadang tu Sara sedih jugak . Cause dia dah berpunya .. Tapi tak kesah la , Sara tak akan pernah berhenti berharap terhadap dia :D . Sebab Sara pasti Sara akan dapat dia suatu hari nanti . Even cant be my boyfriend , he can be my Husband :) . Yang halal bagiku .. Hikhik ;'D ! Back to school . Dah ready ke belum Sara dah ready . Tapi tak berapa semangat , tak tahu kenapa . Maybe dia takde kut tahun depan . Maybe maybe maybe :( . Okay , sampai sini je kut .. Bye bye holiday :)

Story Si Sara