Kalaulah Aku Ditakdirkan Bersama Dia :')


Assalamualaikum pretty and handsome :)
Dah lama tak update blog ni , rindu em :* .Dah 14hari dah umat Islam berpuasa . Alhamdullilah , takde lagi berita orang mati yang tak makan seharian kan . Hee :D
Hari ni Sara pergi berbuka dengan kawan , tapi tak seronok macam tahun lepas . Sweet je tengok orang buat date , berbuka same-same dengan tunang ade jugak dengan wife ade jugak dengan Bf/Gf dan kawan-kawan or sape-sape je . Kalau lah Sara pun ade Bf :')
Thanks a lot friend :) . Dalam pejalanan nak ke playground takdi , tetiba je kawan Sara ni merajuk dengan Bf dia -.- entah kenapa . Lumrah percintaan memang begitu kan ?
Harharhar -.- Hurm . Then diorang behenti dekat tempat yang pernah Sara main dengan Sidia dulu yang pernah menjadi SAHABAT dan rosak apabila hasrat dengki orang :') Okay , dengan tetibe je air mata Sara mengalir :'/ . Tetibe teringat at dia , yang pernah . Hmm :(
Tuhan Jagakan Dia . Dia Sahabat Aku . Yang Tetap Milikku :')
Okay . Taknak ingat dia . Dia hanya Sahabat sahaja didalam hidup Sara , tak lebih dari tu . Okay ? At least Sara dengan dia one school but not same form :') . Kalau lah Sara ditakdirkan bersama dia ... Hmm :/
Ehh ! Forget it , takdi Sara jumpe dengan Eyna Niena anak malek tu . Okay orang Hot tu . Hee :D ! First padang , okay tak perasan lagi second pandang tetibe boy tu balas pandangan . Ya allah boy yang pernah training sama dengan aku haritu . Baru ku tahu dia tu budak SKATE . Budak Hot kan , setakat pandang budak low ni takkan la nak tegur kan ? Harharhar . Peduli ape saye -.-
Okay ! Eshaa and Epek , Sumpahh sweet . Eee ! Shuweet gilerr . Eh ! Kau ni , buat aku jealouse :) . Eah boy ! Sara nak tell something ni . Nak tahu ape dia ? Haha ! One day , Sara nak boy yang suke pakai Kemeja , Solat tak pernah tinggal , Sweet and Pandai jaga hati Sara . But lelaki macam mane pun Sara tak kisah asalkan hati . Hati tu penting ye wahai kaum hawa . Nak memilih tu kene pandai sikit . Jangan memilih Matrempit yang otak sempit okay ? Yang boleh buat anda terpegaruh dengan gejala yang tidak elok :) . Take a note pembaca . Eah ! Sara terharu ni , terharu sesangat sebab teserempak dengan dia . Ingin je Sara teserempak dengan dia banyak kali . Hewhew :'3
Takde ape dah yang nak Sara story ni . Dah ketandusan Idea :D
But stalker , please follow ye . Kebanyakkan yang tinggal footstep tak follow -.- Sumpah Sara benggang . Cara nak blogging memang macam ni ? Okayy ! Redha , but Sara akan sentiasa follow yang tinggalkan footstep . Assalamualaikum :)

Story Si Sara

No comments:

Post a Comment