Dear Crush :')




Assalamualaikum :)
Entry kali ni , untuk crush Sara yang lama berzaman . :')
Dear Crush , I'm not toy to you play when you want .. Setelah lama Sara lupekan dia , tibe-tibe dia datang kembali dalam hidup Sara . Haha :)
But why , bile Sara see dia rasa cam benci . Rase nak marah and nak maki-maki pun ade .. Itu salah awak sendiri crush , sebab dah buat saya benci kan awak ;')
Perlu ke awak beritahu yang awak nak kembali semula kepade saya , dan merayu-rayu ? Even Sara masih sayang kan dia lagi , maybe Sara takkan kembali bersatu dengan dia lagi . Sebab terase diri ni bodoh kalau terima balik . Harharhar -.-
Sara pergi shopping dengan kawan Sara , then kawan Sara ajak boyfriend dia ikut sama .. Then bile dah berjumpa dengan boyfriends kawan Sara tu , dengan tibe-tibe dia muncul . Dan berkata 
"I want you back"
 Haha :D ! Funny right ? Mengape perlu Sara kenal dia ? Then mengape Sara pernah menjadi girlfriend dia . Why not sebagai kawan ? Yea , maybe ni semua takdir Allah untuk Sara .. Hmm . Kalau nak dikatakan yang Sara ni terase nak accept dia balik tu ,, memang terase . But kekadang tu , rasa taknak pulak . Hurm ! Ramai orang yang masih sayang kan crush dia even dia dah pernah buat sakit hati kite kan . Tetap kite sayang dia .. Ye la , siapa la yang tak sayang kan crush yang pernah kite sayang sewaktu bersama . Mengape sekarang ni , ramai orang yang tak pernah hargai cinta ?? And mengape ramai yang bercinta kerana nafsu ??? Why ? 
Wahai crush , saya tahu awak nak kembali dengan ikhlas . But saya tak nak hati saya sakit lagi , and terulang lagi sejarah lama ... Bertapa lama nye saya sayang awak dan bertapa lame nye saya untuk melupekan awak . But now , Sara masih lagi senyum even tanpa dia . Kite semakin membesar , dan kite akan tahu , mane satu buruk dan mane satu baik untuk kite . But nanti awak exam PMR kan ? Do the  best okayy . I always prayer for you :')
Raya dah nak dekat Sara harap sebelum raya kite akan berkawan sahaja , dan menjadi seorang teman . Itu pun sudah cukup gembira buat saya .. Eah ! Stalker . raya nanti jom pergi rumah Sara :p
Sape stay marang , terengganu tu . Boleh la pergi rumah tertutup Sara . Hewhew ;D
Sara tak tahu nak story ape lagi , maybe ni dah cukup kut .. 
"Again , Dear Crush ! Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin" stalker pun sama okay . Sayang kaki bogger semua . Me heart blogger  ♥  لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ... :) 
Jangan bermain mercun ! Ingattt .. 


Story Si Sara

No comments:

Post a Comment