Dear Crush :')




Assalamualaikum :)
Entry kali ni , untuk crush Sara yang lama berzaman . :')
Dear Crush , I'm not toy to you play when you want .. Setelah lama Sara lupekan dia , tibe-tibe dia datang kembali dalam hidup Sara . Haha :)
But why , bile Sara see dia rasa cam benci . Rase nak marah and nak maki-maki pun ade .. Itu salah awak sendiri crush , sebab dah buat saya benci kan awak ;')
Perlu ke awak beritahu yang awak nak kembali semula kepade saya , dan merayu-rayu ? Even Sara masih sayang kan dia lagi , maybe Sara takkan kembali bersatu dengan dia lagi . Sebab terase diri ni bodoh kalau terima balik . Harharhar -.-
Sara pergi shopping dengan kawan Sara , then kawan Sara ajak boyfriend dia ikut sama .. Then bile dah berjumpa dengan boyfriends kawan Sara tu , dengan tibe-tibe dia muncul . Dan berkata 
"I want you back"
 Haha :D ! Funny right ? Mengape perlu Sara kenal dia ? Then mengape Sara pernah menjadi girlfriend dia . Why not sebagai kawan ? Yea , maybe ni semua takdir Allah untuk Sara .. Hmm . Kalau nak dikatakan yang Sara ni terase nak accept dia balik tu ,, memang terase . But kekadang tu , rasa taknak pulak . Hurm ! Ramai orang yang masih sayang kan crush dia even dia dah pernah buat sakit hati kite kan . Tetap kite sayang dia .. Ye la , siapa la yang tak sayang kan crush yang pernah kite sayang sewaktu bersama . Mengape sekarang ni , ramai orang yang tak pernah hargai cinta ?? And mengape ramai yang bercinta kerana nafsu ??? Why ? 
Wahai crush , saya tahu awak nak kembali dengan ikhlas . But saya tak nak hati saya sakit lagi , and terulang lagi sejarah lama ... Bertapa lama nye saya sayang awak dan bertapa lame nye saya untuk melupekan awak . But now , Sara masih lagi senyum even tanpa dia . Kite semakin membesar , dan kite akan tahu , mane satu buruk dan mane satu baik untuk kite . But nanti awak exam PMR kan ? Do the  best okayy . I always prayer for you :')
Raya dah nak dekat Sara harap sebelum raya kite akan berkawan sahaja , dan menjadi seorang teman . Itu pun sudah cukup gembira buat saya .. Eah ! Stalker . raya nanti jom pergi rumah Sara :p
Sape stay marang , terengganu tu . Boleh la pergi rumah tertutup Sara . Hewhew ;D
Sara tak tahu nak story ape lagi , maybe ni dah cukup kut .. 
"Again , Dear Crush ! Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin" stalker pun sama okay . Sayang kaki bogger semua . Me heart blogger  ♥  لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ... :) 
Jangan bermain mercun ! Ingattt .. 


Story Si Sara

Kalaulah Aku Ditakdirkan Bersama Dia :')


Assalamualaikum pretty and handsome :)
Dah lama tak update blog ni , rindu em :* .Dah 14hari dah umat Islam berpuasa . Alhamdullilah , takde lagi berita orang mati yang tak makan seharian kan . Hee :D
Hari ni Sara pergi berbuka dengan kawan , tapi tak seronok macam tahun lepas . Sweet je tengok orang buat date , berbuka same-same dengan tunang ade jugak dengan wife ade jugak dengan Bf/Gf dan kawan-kawan or sape-sape je . Kalau lah Sara pun ade Bf :')
Thanks a lot friend :) . Dalam pejalanan nak ke playground takdi , tetiba je kawan Sara ni merajuk dengan Bf dia -.- entah kenapa . Lumrah percintaan memang begitu kan ?
Harharhar -.- Hurm . Then diorang behenti dekat tempat yang pernah Sara main dengan Sidia dulu yang pernah menjadi SAHABAT dan rosak apabila hasrat dengki orang :') Okay , dengan tetibe je air mata Sara mengalir :'/ . Tetibe teringat at dia , yang pernah . Hmm :(
Tuhan Jagakan Dia . Dia Sahabat Aku . Yang Tetap Milikku :')
Okay . Taknak ingat dia . Dia hanya Sahabat sahaja didalam hidup Sara , tak lebih dari tu . Okay ? At least Sara dengan dia one school but not same form :') . Kalau lah Sara ditakdirkan bersama dia ... Hmm :/
Ehh ! Forget it , takdi Sara jumpe dengan Eyna Niena anak malek tu . Okay orang Hot tu . Hee :D ! First padang , okay tak perasan lagi second pandang tetibe boy tu balas pandangan . Ya allah boy yang pernah training sama dengan aku haritu . Baru ku tahu dia tu budak SKATE . Budak Hot kan , setakat pandang budak low ni takkan la nak tegur kan ? Harharhar . Peduli ape saye -.-
Okay ! Eshaa and Epek , Sumpahh sweet . Eee ! Shuweet gilerr . Eh ! Kau ni , buat aku jealouse :) . Eah boy ! Sara nak tell something ni . Nak tahu ape dia ? Haha ! One day , Sara nak boy yang suke pakai Kemeja , Solat tak pernah tinggal , Sweet and Pandai jaga hati Sara . But lelaki macam mane pun Sara tak kisah asalkan hati . Hati tu penting ye wahai kaum hawa . Nak memilih tu kene pandai sikit . Jangan memilih Matrempit yang otak sempit okay ? Yang boleh buat anda terpegaruh dengan gejala yang tidak elok :) . Take a note pembaca . Eah ! Sara terharu ni , terharu sesangat sebab teserempak dengan dia . Ingin je Sara teserempak dengan dia banyak kali . Hewhew :'3
Takde ape dah yang nak Sara story ni . Dah ketandusan Idea :D
But stalker , please follow ye . Kebanyakkan yang tinggal footstep tak follow -.- Sumpah Sara benggang . Cara nak blogging memang macam ni ? Okayy ! Redha , but Sara akan sentiasa follow yang tinggalkan footstep . Assalamualaikum :)

Story Si Sara