I know I can Strong :')

Assalamulaikum . Hay budak blogger semua ;)
Sihat tak ? Sara sihat :>

Dah berape minggu dah Sara tak story , hmm ! so miss you belog :*
sorry lame tak update you blog , sibuk dengan blog orang je Sara ni , sampai blog sendiri tak terurus :')
okayy ! Sara nak story , look at my title . Be strong :')
Yee ! Sara seorang yang kuat semangat , Sara tahu tu . Hurm ! Sara dah ramai kehilangan orang yang tersayang :'( . ego sangat ke perangai Sara sekarang ni ? semua orang cakap Sara tak macam yang dulu , Sara berubah dalam sekelip mate je . Sara tidak menyedari semua tu :/
kenape tidak tegur kalau Sara dah berubah , tak perlu la Sara kehilangan orang yang Sara sayang . for all my mistake , i'm sorry :(
Sara rinduu diaorang panggil Sara adek , Sara rindu nak main main dengan orang yang Sara sayang :')
But the way , terima kasih hadir dalam hidup Sara . thanks for everything hearts
tapi kan , Sara tak boleh terima kehilangan korang semua . tapi Sara tak perlu risauu kod , Sara tahu korang akan kembali semula :') . me heart you
 


Dalam senyum Sara ade tangisan :')
Sara kuat , Sara tak boleh menagis setiap hari . but the ways , Sara rinduu kan ayah sara :(
She leave me . ' Ayah , adek rinduu sangat sangat kat ayah :'( '
Kalaulah ayah boleh tengok kerjayaan adek sekarang ni , sebagai atlet . gerenti ayah bangga kan , sebab adek dah capai ape yang adek mahu :')
hmm . Sara terbace blog Eyla , sumpah sedih ! naseb dia sama dengan Sara :')
tapi Eyla seorang yang kuat , tabah . harap Sara boleh jadi macam dia :'D
me love you , byebye peetss
Sentiasa kuat menghadapi cabaran . Hadapi dengan tabah , dan penuh sabar :')




Story Si Sara

No comments:

Post a Comment