Terima Kasih :')


hey stalker :' )
look my title , why my title this day it's thanks you ? oh may gops :' O
i got it ! i got it ! hikhokk :' >
dia datang dalam hidup Sara , tapi sebagai seorang sahabat :' ) . but the ways thanks awak . 
his name , oh you want know hwo ? okayy , dia seorang atlet dari sekolah smk double s x )
tau tak ? hikhokk . pikir sendiri , Sara kenal dia masa Sara terpilih bermaen untuk -KTS- kuala terengganu selatan . sewaktu tu kami kurang rapat lagi , tapi kami selalu bertentang mate :p . maluu ! okayy , 7 april 2012 . dia mintak number Sara . then selepas beberapa minggu , dia texting Sara . say 'Hi aten' : )
hahaha ! tak happy pon --' , kidding . ofcourse i m happy . : D
tapi , dia hanya seorang teman . tak lebih dari tu . ahmad fakhri bin sa'ari
oh ! thanks awak :' ) .. awak seorang yang baik , untungla sape dapat awak . :' D
but the way , saya masih ingat awak bantu saya sewaktu kaki saya sakit tu : )
oh mayy , teharu gilerr saya . okayy ! Sara rasa kan , sape dapat dia . erhh ! sumpah beruntung . tapi Sara tak mampu nak mengagap nye lebih dari seorang teman ;' ) . sebagai seorang teman pon dah cukup bagi Sara . Sara happy macam ni . okayy thanks ahmad fakhri :'*
hargailah teman anda :' )
 

Story Si Sara

No comments:

Post a Comment