Oh update . need superman :'/


hay reader , stalker : )
sara rindu at para atlet -kts- . hmm .. nak meet diaorang semua . urrh >.<
it's okay , yang penting dapat jumpa sorang boys yang pernah nyanyi kan sara lagu 'satu atau dua' :' )
sumpah rindu . okayy , lame dah sara tak update blog nih . err -.-
sumpahh rinduu blog nih , blogskins baru tu : )
ya Allah ! banyak nye blog yang harus ku edit :O . oh ! but the way , tak kesah : >
yang penting cepat siap , kan kan . urgh ! nak mengeluh siked nih >.<
sebenar nya , nak boyfie lar :'3 .. hmm . single nih kan bosan kan , couple kan bosan kan . habis tu nak buat macam mane erk ? give me idea to think ~.~
whatever . boyfie , bila-bila dia akan datang tapi tanpa kita sedari kan  ? kenapa dalam kita tanpa sedari ? urmm . memang susah macam tu . whatever whatever . nak nagis ni . sebenar nye  sara jelly tengok orang yang bahagia :' (
hmm . jelly la macam ni . sumpah arw , alu sara dapat someone . sara akan jaga dia elok-elok , sara tak kan lepas kan dia dari hidup sara , kalau dia ingin kan ape yang perlu buat . tapi one more thing yang anda harus tahu , apabila sara dapat someone sara akan hargai nya , secukup-cukup nye . sara akan sayang dia , tapi tak sayang macam sayang family . tapi lebih dari tu :' )
tu janji sara . malas nak story lagi . okayy bye :*

Oh superman :'>

Story Si Sara

No comments:

Post a Comment