Miss this moment :'>

hai readers , hai stalker , hai prettay and handsome : )
have a nice day ? anda sehat ? me , ofcourse sehat :' ) . hikhik . post ? oh maii , tengok title dear :>
"Miss This Moment"


Miss u guys , miss want joke with u guys . miss want training with u guys  :' )
tahun ni paling best la tuk daerah . semua nye kawan-kawan baru . but I'm new at this team . But I like this team : ) . oh , tentu tertanye kan ni untuk ape kan ? but the ways , ni untuk daerah . I mind MSSD Kuala Terengganu Selatan , yang berlasung pada 7 April 2012 . Semua comel-comel and handsome kan :*
hihi . okayy , yang dalam gambar kat atas tu ade name gelaran masing-masing arw : D
cantikk name gelaran diorang , suke suke ;*
mekwa , laya , trisya , rosri , baby ( me ) , thika , ilyia , faten , amir , shafiq , putera , BJ -rosniza- and amin . sorang lagi dah forget lol . hehe , sory :'3
oh yeah ! ramai lagi yang ada , tapi sara senarai kan yang ada dalam gambar tu je . hihi !  
Layalia Rameli  -atlet terbaik berturut-turut . oh maii . kuat nye kau kak Laya : )
awesome <3 . nak jadi macam kak Laya nak jadi macam Layalia . fast run . oh yeahh ! : D
korang nak tahu tak ape acare sara main ? ofcourse la kan , nanti tertanye tanye pulak :p 
wuut perasan la aku :3 . okaay ! 
I'm the runner for 4 time 100m , 4 time 400m , 100m hurdle and 200m hurdle .
but , dalam pergi daerah ni sara main satu acara je . acara 200m hurdle . hikhokk -.-
I'm nott strong for in all . =,= 

  
asal muke macam tu semua ? haha ! kepanasan errkk ? tengok dah jemuhh kan menunggu , bile acare nak start nih . eee ! semangat mase nih . but seluar tu , haha ! asal besar sangat cikgu >.< . takpe-takpe , but the way kite dapat no 2 kan cikgu kan . berturut-turut kami menang tapi , tahun ni . hanya mampu dapat tempat kedua . chill guys ;' )

 grrr -.- . berehat seketika dengan menonton . yeah ! acara 100m hurdle for under 18 boy final ; D . 
pemenang nye , ofcourse la pemain KTS  , cayok cayok KTS . hikhhik ; )
look , tuala pink atas kepale budak perempuan tu , err -.- tu sara la :3 
tengok tangan sara tu , eee ! dah black : / . but now , dah putih balek :p
hihi ! yang galas beg tu , kak aten . ketua kitorang . grr =,= garang arww . tak laa garang mane , tapi dia ni nakal arw . sayang kak aten ;* . yang tengah dengar lagu tu , Yuthika Rameli , adek kepade Layalia Rameli . dia comayy , but dia nakal .. haha ! suke bile dia jadi gile :p 
yang duduk belakang Yuthika tu , square oh maii . kak anis leerr :3
squre for short call : D . comayy tau orang nye , orang nye kuat semangat tau . awesome squre congrate sebab menang haritu ;' D .

Senyum itu penting ;)

Layalia and Yuthika . Mereka ad

Layalia Rameli :)

 Permain star kite . dari Bukit Jalil Sains Sport . yeay ! congrate BJ .

 Farisha Alyna . makk ai . my besttie friend ;* . dari sekolah smk chung hwa .

Banyak nye . nak satu boleh ? Piala pusingan and atlet terbaik . Congrate congrate kak Laya ; D





Jom bersuraii :' )
detik sedih . goodbye smk ibrahim fikri , goodbye komplek sukan gong badak , goodbye friend . 
hihi ! kawan-kawan macam la kite takleh jumpa lagi , next year kan masih ade . alahai . olahraga nanti kite jumpa balikk la . chill guyss . be happiness : D
suke ngat boleh balik -.- . ayaikk . k guys . story punya la story , dah perhujungnya . goodbye my justice friend ;'*
Friend never being forget you . happy , laught , play , joke . all together . this all memory , for all . thanks for reading guys . ily <3

Story Si Sara

No comments:

Post a Comment