Miss this moment :'>

hai readers , hai stalker , hai prettay and handsome : )
have a nice day ? anda sehat ? me , ofcourse sehat :' ) . hikhik . post ? oh maii , tengok title dear :>
"Miss This Moment"


Miss u guys , miss want joke with u guys . miss want training with u guys  :' )
tahun ni paling best la tuk daerah . semua nye kawan-kawan baru . but I'm new at this team . But I like this team : ) . oh , tentu tertanye kan ni untuk ape kan ? but the ways , ni untuk daerah . I mind MSSD Kuala Terengganu Selatan , yang berlasung pada 7 April 2012 . Semua comel-comel and handsome kan :*
hihi . okayy , yang dalam gambar kat atas tu ade name gelaran masing-masing arw : D
cantikk name gelaran diorang , suke suke ;*
mekwa , laya , trisya , rosri , baby ( me ) , thika , ilyia , faten , amir , shafiq , putera , BJ -rosniza- and amin . sorang lagi dah forget lol . hehe , sory :'3
oh yeah ! ramai lagi yang ada , tapi sara senarai kan yang ada dalam gambar tu je . hihi !  
Layalia Rameli  -atlet terbaik berturut-turut . oh maii . kuat nye kau kak Laya : )
awesome <3 . nak jadi macam kak Laya nak jadi macam Layalia . fast run . oh yeahh ! : D
korang nak tahu tak ape acare sara main ? ofcourse la kan , nanti tertanye tanye pulak :p 
wuut perasan la aku :3 . okaay ! 
I'm the runner for 4 time 100m , 4 time 400m , 100m hurdle and 200m hurdle .
but , dalam pergi daerah ni sara main satu acara je . acara 200m hurdle . hikhokk -.-
I'm nott strong for in all . =,= 

  
asal muke macam tu semua ? haha ! kepanasan errkk ? tengok dah jemuhh kan menunggu , bile acare nak start nih . eee ! semangat mase nih . but seluar tu , haha ! asal besar sangat cikgu >.< . takpe-takpe , but the way kite dapat no 2 kan cikgu kan . berturut-turut kami menang tapi , tahun ni . hanya mampu dapat tempat kedua . chill guys ;' )

 grrr -.- . berehat seketika dengan menonton . yeah ! acara 100m hurdle for under 18 boy final ; D . 
pemenang nye , ofcourse la pemain KTS  , cayok cayok KTS . hikhhik ; )
look , tuala pink atas kepale budak perempuan tu , err -.- tu sara la :3 
tengok tangan sara tu , eee ! dah black : / . but now , dah putih balek :p
hihi ! yang galas beg tu , kak aten . ketua kitorang . grr =,= garang arww . tak laa garang mane , tapi dia ni nakal arw . sayang kak aten ;* . yang tengah dengar lagu tu , Yuthika Rameli , adek kepade Layalia Rameli . dia comayy , but dia nakal .. haha ! suke bile dia jadi gile :p 
yang duduk belakang Yuthika tu , square oh maii . kak anis leerr :3
squre for short call : D . comayy tau orang nye , orang nye kuat semangat tau . awesome squre congrate sebab menang haritu ;' D .

Senyum itu penting ;)

Layalia and Yuthika . Mereka ad

Layalia Rameli :)

 Permain star kite . dari Bukit Jalil Sains Sport . yeay ! congrate BJ .

 Farisha Alyna . makk ai . my besttie friend ;* . dari sekolah smk chung hwa .

Banyak nye . nak satu boleh ? Piala pusingan and atlet terbaik . Congrate congrate kak Laya ; D





Jom bersuraii :' )
detik sedih . goodbye smk ibrahim fikri , goodbye komplek sukan gong badak , goodbye friend . 
hihi ! kawan-kawan macam la kite takleh jumpa lagi , next year kan masih ade . alahai . olahraga nanti kite jumpa balikk la . chill guyss . be happiness : D
suke ngat boleh balik -.- . ayaikk . k guys . story punya la story , dah perhujungnya . goodbye my justice friend ;'*
Friend never being forget you . happy , laught , play , joke . all together . this all memory , for all . thanks for reading guys . ily <3

Story Si Sara

Terima Kasih :')


hey stalker :' )
look my title , why my title this day it's thanks you ? oh may gops :' O
i got it ! i got it ! hikhokk :' >
dia datang dalam hidup Sara , tapi sebagai seorang sahabat :' ) . but the ways thanks awak . 
his name , oh you want know hwo ? okayy , dia seorang atlet dari sekolah smk double s x )
tau tak ? hikhokk . pikir sendiri , Sara kenal dia masa Sara terpilih bermaen untuk -KTS- kuala terengganu selatan . sewaktu tu kami kurang rapat lagi , tapi kami selalu bertentang mate :p . maluu ! okayy , 7 april 2012 . dia mintak number Sara . then selepas beberapa minggu , dia texting Sara . say 'Hi aten' : )
hahaha ! tak happy pon --' , kidding . ofcourse i m happy . : D
tapi , dia hanya seorang teman . tak lebih dari tu . ahmad fakhri bin sa'ari
oh ! thanks awak :' ) .. awak seorang yang baik , untungla sape dapat awak . :' D
but the way , saya masih ingat awak bantu saya sewaktu kaki saya sakit tu : )
oh mayy , teharu gilerr saya . okayy ! Sara rasa kan , sape dapat dia . erhh ! sumpah beruntung . tapi Sara tak mampu nak mengagap nye lebih dari seorang teman ;' ) . sebagai seorang teman pon dah cukup bagi Sara . Sara happy macam ni . okayy thanks ahmad fakhri :'*
hargailah teman anda :' )
 

Story Si Sara

Happy without boyfie :>


hay readers : )
anda happy tak ? haha ! Sara always happy , but not happy with boyfie . I'm happy with my family :' )
Sara , takde boyfie lar nak happy-happy dengan boyfie . Sara single jer :' /
redha je lar . yang penting orang yang Sara sayang sentiasa ade di sisi Sara .. Ahcong , wee ! abang yang paling Sara sayang tau . without him , I'm can't be myself :' )
Eyla , ya Allah ! kakak Sara yang paling paling paling Sara  sayang tau , sumpah tak bohong anda semua :'>
whoot whoot ! Sara tak kesah pon takde boyfie , tak penting bagi Sara . yang penting Sara boleh hidup and berjaya : )  .. itu lah matlamat Sara . awesome ! happy our life .. tapi kan , Sara ade jelly jugak degan orang couple heh : / .. mereka semua ade pasangan , but me :'O 
don't have . seriously Sara jelly :' / .. every saturday , Sara sentiase tengokk orang hang dengan BF/GF . but me . Eee ! peduli kan . Sara harap kan , pintu hati Sara boleh terima balik boys . Sara tak kan buka kepade para player : ) .. hanye untuk yang setia pada yang satu sahaja . only one :' ) 
lalalala ~ . okayy . next time , I will be story back . Ily <3
 

Story Si Sara

Oh update . need superman :'/


hay reader , stalker : )
sara rindu at para atlet -kts- . hmm .. nak meet diaorang semua . urrh >.<
it's okay , yang penting dapat jumpa sorang boys yang pernah nyanyi kan sara lagu 'satu atau dua' :' )
sumpah rindu . okayy , lame dah sara tak update blog nih . err -.-
sumpahh rinduu blog nih , blogskins baru tu : )
ya Allah ! banyak nye blog yang harus ku edit :O . oh ! but the way , tak kesah : >
yang penting cepat siap , kan kan . urgh ! nak mengeluh siked nih >.<
sebenar nya , nak boyfie lar :'3 .. hmm . single nih kan bosan kan , couple kan bosan kan . habis tu nak buat macam mane erk ? give me idea to think ~.~
whatever . boyfie , bila-bila dia akan datang tapi tanpa kita sedari kan  ? kenapa dalam kita tanpa sedari ? urmm . memang susah macam tu . whatever whatever . nak nagis ni . sebenar nye  sara jelly tengok orang yang bahagia :' (
hmm . jelly la macam ni . sumpah arw , alu sara dapat someone . sara akan jaga dia elok-elok , sara tak kan lepas kan dia dari hidup sara , kalau dia ingin kan ape yang perlu buat . tapi one more thing yang anda harus tahu , apabila sara dapat someone sara akan hargai nya , secukup-cukup nye . sara akan sayang dia , tapi tak sayang macam sayang family . tapi lebih dari tu :' )
tu janji sara . malas nak story lagi . okayy bye :*

Oh superman :'>

Story Si Sara