Perubahan


Assalamualaikum guys . Acano ? Sihat ? Sara alhamdullilah sihat :) .. Title hari ini , "Perubahan" . Perubahan about what ? Hahaha ! Sini , saya mau cerita . Perubahan sekarang ni , ramai orang bebas . Bebas acano tu ? Bebas pergi mana saja , mama and papa korang sekarang ni mesti sibuk dengan kerja kan ? Right ? Bohong la kalau mama and papa korang tak pernah ambil tahu kan . Tapi sekarang ni , semakin kita besar , semakin banyak kebebasan yang kita rasa . Sapa mama and papa dia sporting ? Sama la kite ;D . Hee . Nak dekat last years ni , banyak party yang telah diadakan . Swag swag swag (Y) . Tanpa kesedaran kita , kita sedang berparty . Tetapi macam mana di GAZA ? Adakah mereka berparty pada last year ? Itulah kita , tanpa kita sedar . Bohong la kalau Sara tak bebas macam korang , Sara freedom nak pergi mana saja . Tapi kekadang Sara tengok Laman Sosial yang mereka upload about GAZA , did you think something ? Kita semakin maju , macam mane dengan GAZA ? Dia semakin maju dari kita ke . NO ! Dia sengsara , daripada kita habis duit makbapak kita untuk berparty . Lebih baik kita sumbangkan kepada GAZA :') .. Korang kalau nampak tabung GAZA , korang ada sumbang tak ? Kalau korang sumbang , sama la kite :D kita 'geng' . Jyeahhh t(>.<t) !
Bukan Sara nak mengritik atau nak tunjuk baik . Sara just tell you , menda apa yang rasa sekarang ni . Korang tak rasa ke ? Hari ni , hari last JUMAAT bagi tahun 2012 . Woah :O . Ohsemmm ϡ .
Memang susah nak tinggal tahun 2012 kan ? Banyak kenangan yang ada dalam ingatan . Tahun pun  boleh berubah , tak akan manusia tak boleh berubah . Berubah acano tu ? Berubah acamni "Jahat kepada Baik dan Jahat kepada Jahanam" . Hahaha ! Jangan jadi macam tu , pilih baik ye :) . Baby menjadi Kanak-kanak dari Kanak-kanak menjadi Remaja dari Remaja menjadi Dewasa dan pabila Dewasa . Kita semua akan tahu apa maksud "HIDUP" :) . Setiap cabaran yang kita hadapi , itulah cabaran hidup . Bohong lah kalau Sara tak pernah mengeluh kalau sesuatu berlaku ;D .. Korang dah ada azam ? Azam apa ? Azam apa ? If you want know , what my azam in next years . Sara akan belajar bersungguh-sungguh , Sara tak akan mengeluh lagi untuk belajar dan solat Sara tak akan pernah tinggal walau sewaktu pun . Insyaallah I can do it :') . Get to go , sampai sini saja story kita :)

Story Si Sara

I wish , you with me :')


Assalamualaikum . Lama tak update blog ni . Dah berhabuk agaknya . Link pun dah ditukar , pasti korang susah nak search kan . Hari ni , Sara nak story something ni . I wish you beside me and I wish you with me :') .. Pejam celik pejam celik , dah nak masuk tahun 2013 . Banyak memories 2012  yang Sara dapat . Suke , duke , ketawa , menangis , dan berbagai lagi .. Banyak kenangan yang tercipta , bulan 3 . Aku kenal dengan someone , dia hanya seorang kawan . Sara tak percaya pulak , yang dia ada feeling dekat Sara . Kalau lah Sara tahu tu dari awal , maybe Sara tak akan mendiam terus je . Tapi , selepas sekian lama tak berhubung . Jujur , Sara tetibe miss dekat dia . Tak mungkin Sara ada feeling jugak terhadap dia . Impossible :/ . Kalau dia baca entry ni . Sara harap , dia akan berubah fikiran . You know "I very LOVEYOU" . But the way , telah lama tak terserempak dengan dia . Last school , Sara terserempak dengan dia . Ohhh my , Handsome nye dia ;) . Melting Sara . Teruja gila kut selepas terserempak dengan . Even tak bercakap ape pun , just bertentang mata . Sara boleh jugak lepas rindu terhadap dia .. Hee ;D
Dah holiday , Sara sibuk training . Kekadang tu , asyik training je bila Sara nak holidaynye kan :) . Sara pun try ajak friends Sara spend time . Kita orang hajat nak bermain bowling , tapi Sara think balik . Sara rasa nak swimming je .. Sara tak tahu kenapa rasa nak swimming . Rupenye ade someone tu . Eee , lastly and lastly . Dia tegur aku . Woah :o ! Kagett amat dehh . Hikhik :) . Makin handsome kamu dehh . Bla bla bla . Kot indon sihh ? Hihi ! Excited nii excited . Weheeeee ! Tapi , kekadang tu Sara sedih jugak . Cause dia dah berpunya .. Tapi tak kesah la , Sara tak akan pernah berhenti berharap terhadap dia :D . Sebab Sara pasti Sara akan dapat dia suatu hari nanti . Even cant be my boyfriend , he can be my Husband :) . Yang halal bagiku .. Hikhik ;'D ! Back to school . Dah ready ke belum Sara dah ready . Tapi tak berapa semangat , tak tahu kenapa . Maybe dia takde kut tahun depan . Maybe maybe maybe :( . Okay , sampai sini je kut .. Bye bye holiday :)

Story Si Sara

Dear Crush :')




Assalamualaikum :)
Entry kali ni , untuk crush Sara yang lama berzaman . :')
Dear Crush , I'm not toy to you play when you want .. Setelah lama Sara lupekan dia , tibe-tibe dia datang kembali dalam hidup Sara . Haha :)
But why , bile Sara see dia rasa cam benci . Rase nak marah and nak maki-maki pun ade .. Itu salah awak sendiri crush , sebab dah buat saya benci kan awak ;')
Perlu ke awak beritahu yang awak nak kembali semula kepade saya , dan merayu-rayu ? Even Sara masih sayang kan dia lagi , maybe Sara takkan kembali bersatu dengan dia lagi . Sebab terase diri ni bodoh kalau terima balik . Harharhar -.-
Sara pergi shopping dengan kawan Sara , then kawan Sara ajak boyfriend dia ikut sama .. Then bile dah berjumpa dengan boyfriends kawan Sara tu , dengan tibe-tibe dia muncul . Dan berkata 
"I want you back"
 Haha :D ! Funny right ? Mengape perlu Sara kenal dia ? Then mengape Sara pernah menjadi girlfriend dia . Why not sebagai kawan ? Yea , maybe ni semua takdir Allah untuk Sara .. Hmm . Kalau nak dikatakan yang Sara ni terase nak accept dia balik tu ,, memang terase . But kekadang tu , rasa taknak pulak . Hurm ! Ramai orang yang masih sayang kan crush dia even dia dah pernah buat sakit hati kite kan . Tetap kite sayang dia .. Ye la , siapa la yang tak sayang kan crush yang pernah kite sayang sewaktu bersama . Mengape sekarang ni , ramai orang yang tak pernah hargai cinta ?? And mengape ramai yang bercinta kerana nafsu ??? Why ? 
Wahai crush , saya tahu awak nak kembali dengan ikhlas . But saya tak nak hati saya sakit lagi , and terulang lagi sejarah lama ... Bertapa lama nye saya sayang awak dan bertapa lame nye saya untuk melupekan awak . But now , Sara masih lagi senyum even tanpa dia . Kite semakin membesar , dan kite akan tahu , mane satu buruk dan mane satu baik untuk kite . But nanti awak exam PMR kan ? Do the  best okayy . I always prayer for you :')
Raya dah nak dekat Sara harap sebelum raya kite akan berkawan sahaja , dan menjadi seorang teman . Itu pun sudah cukup gembira buat saya .. Eah ! Stalker . raya nanti jom pergi rumah Sara :p
Sape stay marang , terengganu tu . Boleh la pergi rumah tertutup Sara . Hewhew ;D
Sara tak tahu nak story ape lagi , maybe ni dah cukup kut .. 
"Again , Dear Crush ! Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir & Batin" stalker pun sama okay . Sayang kaki bogger semua . Me heart blogger  ♥  لسَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ... :) 
Jangan bermain mercun ! Ingattt .. 


Story Si Sara

Kalaulah Aku Ditakdirkan Bersama Dia :')


Assalamualaikum pretty and handsome :)
Dah lama tak update blog ni , rindu em :* .Dah 14hari dah umat Islam berpuasa . Alhamdullilah , takde lagi berita orang mati yang tak makan seharian kan . Hee :D
Hari ni Sara pergi berbuka dengan kawan , tapi tak seronok macam tahun lepas . Sweet je tengok orang buat date , berbuka same-same dengan tunang ade jugak dengan wife ade jugak dengan Bf/Gf dan kawan-kawan or sape-sape je . Kalau lah Sara pun ade Bf :')
Thanks a lot friend :) . Dalam pejalanan nak ke playground takdi , tetiba je kawan Sara ni merajuk dengan Bf dia -.- entah kenapa . Lumrah percintaan memang begitu kan ?
Harharhar -.- Hurm . Then diorang behenti dekat tempat yang pernah Sara main dengan Sidia dulu yang pernah menjadi SAHABAT dan rosak apabila hasrat dengki orang :') Okay , dengan tetibe je air mata Sara mengalir :'/ . Tetibe teringat at dia , yang pernah . Hmm :(
Tuhan Jagakan Dia . Dia Sahabat Aku . Yang Tetap Milikku :')
Okay . Taknak ingat dia . Dia hanya Sahabat sahaja didalam hidup Sara , tak lebih dari tu . Okay ? At least Sara dengan dia one school but not same form :') . Kalau lah Sara ditakdirkan bersama dia ... Hmm :/
Ehh ! Forget it , takdi Sara jumpe dengan Eyna Niena anak malek tu . Okay orang Hot tu . Hee :D ! First padang , okay tak perasan lagi second pandang tetibe boy tu balas pandangan . Ya allah boy yang pernah training sama dengan aku haritu . Baru ku tahu dia tu budak SKATE . Budak Hot kan , setakat pandang budak low ni takkan la nak tegur kan ? Harharhar . Peduli ape saye -.-
Okay ! Eshaa and Epek , Sumpahh sweet . Eee ! Shuweet gilerr . Eh ! Kau ni , buat aku jealouse :) . Eah boy ! Sara nak tell something ni . Nak tahu ape dia ? Haha ! One day , Sara nak boy yang suke pakai Kemeja , Solat tak pernah tinggal , Sweet and Pandai jaga hati Sara . But lelaki macam mane pun Sara tak kisah asalkan hati . Hati tu penting ye wahai kaum hawa . Nak memilih tu kene pandai sikit . Jangan memilih Matrempit yang otak sempit okay ? Yang boleh buat anda terpegaruh dengan gejala yang tidak elok :) . Take a note pembaca . Eah ! Sara terharu ni , terharu sesangat sebab teserempak dengan dia . Ingin je Sara teserempak dengan dia banyak kali . Hewhew :'3
Takde ape dah yang nak Sara story ni . Dah ketandusan Idea :D
But stalker , please follow ye . Kebanyakkan yang tinggal footstep tak follow -.- Sumpah Sara benggang . Cara nak blogging memang macam ni ? Okayy ! Redha , but Sara akan sentiasa follow yang tinggalkan footstep . Assalamualaikum :)

Story Si Sara

Perkhemahan Perdana 2012


21 June 2012
Hari koperasi telah diadakan di sekolah Smk Seri Budiman . wahh ! sungguh meriah sekali . pade pagi nye berbagai bagai yang telah berlaku . the best moment in 2012 :*
kelas aku tidak mengambil ape-ape bahagian pun . pade pagi nye , aku telah melawat ke semua gerai-gerai yang ade . semua nye agak menarik . dan pabila aku letih berjalan , aku berehat di gerai 2 yakin . disitu mereka menjual rojak buah . untung nye aku tak tahu diaorang dapat berape . pabila aku kebosanan aku menunggu dan menunggu , sehingga la gerai 4 Budi membuka gerai nye . aku menyertai gerai 4 Budi , wahh ! agak meriah gerai tu , untung pun untung . para usahawan nye ialah Eyla , Mimy , Ala , Aisyah dan yang lain :)) . aku pun ade turut membantu gerai mereka , puasann ater :D . hahaha ! upah tak dapat pun , tapi dakpe menolong dengan ikhlas katekan :)) 
jual la punye jual . nampak nye dah nak kehabisan barang-barang nye . dalam mase mereka semua berjual , macam-macam karenah yang berlaku . haha ! ade yang pantang nampak telefon , ayuh bergambar :) 
haha ! oh wahai cikk koya betul la awak nih :p . sambung menjual . alhamdullilah . gerai nya sudah pun habis dijual . bakk kate orang terengganu 'licin doh' haha ! pukul 12:30 tengahari , semua pelajar di benarkan pulang . pulang lah kami ! tapi aku tidak boleh pulang -,- alahai ! leceh laa tak ley balik . 2:00 petang , semua peserta perkhemahan di arahkan berkumpul di dewan untuk mendegar sedikit taklimat dari guru-guru yang ada . ya Allah ! apa kebosan nye >< . mate aku pelahan lahan nak tertutup . alhamdullilah taklimat pun sudah selesai , sekarang tengah mepersiap kan barang perkhemahan . khemah o khemah . semua nye dah bereh ! apalagi , ambil khemah , bukak then terus pasang :)) . Hee ! tapi aku agak tertekan lah -,- setiap kali khemah kumpulan kiteorang ambil , semua nye rosak ! haish >,< ape kejadah nim . geram betul aku dibuat nye . akhir nye , guru mengarahkan peserta lelaki menyerah kan khemah mereka yang telah didirikan dengan sempurna kepade perempuan yang tiada khemah :)) . oh ! terima kaseh saya ucap kan kepade lelaki yang rela menyerah kan khemah dengan tidak ikhlas . aku perasan yang ade menyerahkan khemah dengan muke tidak ikhlas . grrr -,- 

22 June 2012
Bagun pagi gosok gigi . haha ! semua nye perlu bersiap untuk pergi ke surau . beratnye mate aku nak 
bagun :p semua orang berkate padaku yang aku ni , koperal tak tegas sebab bagun lewat . alahai ! aku tak tengas mujurr -,- alu aku tegas kan , kau buat tumpat pulak belakang aku kan . okay okay ! ayuh semua kite bersenam , berkumpul di dalam dewan dan mulakan bersenam . ayuh kite berzapin . ewah ewah ! haha .. selesai bersenam , jom pergi rembakk . perut pun dah menyanyi ! lalalalilaala , lalala . haha . tahan tahan . yeah ! tak perlu memasak lahh . terima kaseh cikgu sebab sediakan kami , sebungkus nasi lemak . fuhh ! leganye takpayah masak , hanye melihat orang lain memasak sudah :)) . selesai semua nye , berkumpul kembali di dewan . aktiviti yang diberi oleh abang manaf dan JL JL ialah perlu menyiapkan logo masing-masong dalam mase beberape minit . ololo >< kumpulan aku kehabisan ideal la . logo kami agak simple -,- maklum lah kumpulan kami nih hanye budak-budak . Pandu Puteri Remaja --' masyarakat la perangai sorang-sorang . banyak kali aku menengking pun keras kepale la semua nye . taknak bekerjasama lansung -,- aku mengambil kate putus untuk melaporkan kepade cikgu >< alahai . baru nak ikut cakap aku , tunggu aku ugut baru nak ikut arahan koperal -,- . haish ! nak sambung story nih , game nih paling buat otak aku senget >< bina menara dengan spagetti dan mushmallow . makk aii , ape kejadah yang susah sangat err -.- 12:00 tegahari sudah . wahai kaum adam , sila bersiap untuk pergi solat jumaat ;)) kaum hawe pulakk . boleh berehat-rehat ye :D aumm ! sedap nye goyang kaki dalam khemah :* . hee :D
semua lelaki sudah pun pulang dari solat jumaat , yang belum makan tu pergi makan . yang sudah selesai tu , pergi lah tukar baju . tunggu-tunggu , dah pun petang . bersedia untuk sukaneka :)) I like it
game-game yang ade ialah 
- isi air dalam botol
- ratu kebaya ( tepung :)) )
- membaling dadu
- mencari bola pingpong  
 nampak nye , semua pun dah bersuke ria dengan tu . part yang paling aku suke dalam sukaneka ialah sewaktu ratu kebaya dan membaling dadu . hahaha ! sumpah nakal mase tu . akhir nye , sudah nak mahgrib . bersurai dan bersiap untuk ke surau . semua nye sudah siap makan pun dah siap . semua nye dah siap . get ready to shooting :*
semua peserta di arah kan berkumpul di dewan untuk memulakan lakonan masing-masing . kumpulan pertame yang memulakan , ialah kumpulan bomba . menarikan tarian ala boria gitu :D . alahai comel nyoh ! kumpulan kedua ialah kumpulan pkbm dengan ala dikir barat nya . kumpulan ketiga ialah kumpulan puteri islam dengan mengisahkan anak derhaka . kumpulan ketiga ialah krs dengan mempersembahkan . alahai ! cikgu sengall aw . hahaha . kumpulan keempat iaitu kumpulan renjer puteri dengan mengisahkan , jaga lah alam sekitar . hebat nye nenek nih ! khelass gitu :)) . kumpulan kelima ialah kumpulan pengakap dengan menyanyikan sebuah lagu iaitu carta hati . ololo shuweet nye
 for kak eyla , sedap suare kak eyla :* . woah ! katang gitu . arh ! letihnye , akhir nye dah selesai semua nye  tepat pukul 12:00 tegahmalam . mendegar pengalaman abang manaf , part yang paling aku suke . sewaktu tahiikk kambing . wahahaha :))
dan akhir nye tamat cerite , semua diminta pulang ke khemah masing-masing . dan kembara mimpi ~,~
kedengaran seperti ade yang kene denda , kumpulan pkbm kene denda , kes menghisap rokok . idiots punye orang seludut menda tak elok kedalam camp -,- 
woah ! panas nye , nak tidur pun tak senang . eeish >< . aku mencoba memejamkan mate . akhir nye nyenyak ku tidur :D . thanks for kak aiesyah sebab pasang kan lagu untuk adek supaya adek dapat tidur :))

23 June 2012
bagun dengan mate yang kuyu -,- letih nye tidur yang tak cukup . bagun dan bersenam lagi . dengan macam tarian ! woah . hahaha . raju chacha raju chacha hm hmm hm .. lalalalala hmmm . ayuh beku ;o
haha . pabila lagu di berhenti semua kene berhenti dan menjadi beku . dan apabila lagu dimulakan semua menjadi ais cair balik :D 
dan selepas kami bermain itu , kami kene main chicken dance pulakk . aiyoo ! hahahaha 
nakal nye korang menari yee . suke tengok korang buat kepak ayam tuh :p
selesai senaman , dan semua nye harus brackfast . kumpulan aku hanye mampu makan nasi lemak and sandwish . balik ke khemah kemas-kemas . barang aku pun dah kemas . semua barang-barang dalam khemah aku pun dah kemas . alhamdullilah . bekerjasama akhirnye . :))
pade mulanye ku ingat tidak best . tapi ku salah . Perkhemahan Perdana kali ni , memang best . lagi best yang sebelum ni . syukur alhamdullilah . perkhemahan berjalan dengan lancar walaupun hari pertama cuca pade malam nye tidak elok . tapi semua nye tidak menjadi halangan bagi kami meneruskan :'))
berat nye aku nak meninggalkan semua ni , banyak kenangan yang telah ade disitu :'D
thanks for school . sebab dah melansungkan perkhemahan ini . akhir nye penutup pun tiba . selesai di agihkan hadiah . tiada yang kalah , tiada yang menang . semua nye menang :))
itulah kate-kate abang manaf . hee :')

barisan awek muda :))

kak eyla and twins :>

with kak eyla and angah :*

With Kak Ala and Mimy Amysha :)

smille never end . when you with friends . you can smile and can't stop to laugh . because friends can make you laugh together . bestfriend never end . ily

Story Si Sara

I know I can Strong :')

Assalamulaikum . Hay budak blogger semua ;)
Sihat tak ? Sara sihat :>

Dah berape minggu dah Sara tak story , hmm ! so miss you belog :*
sorry lame tak update you blog , sibuk dengan blog orang je Sara ni , sampai blog sendiri tak terurus :')
okayy ! Sara nak story , look at my title . Be strong :')
Yee ! Sara seorang yang kuat semangat , Sara tahu tu . Hurm ! Sara dah ramai kehilangan orang yang tersayang :'( . ego sangat ke perangai Sara sekarang ni ? semua orang cakap Sara tak macam yang dulu , Sara berubah dalam sekelip mate je . Sara tidak menyedari semua tu :/
kenape tidak tegur kalau Sara dah berubah , tak perlu la Sara kehilangan orang yang Sara sayang . for all my mistake , i'm sorry :(
Sara rinduu diaorang panggil Sara adek , Sara rindu nak main main dengan orang yang Sara sayang :')
But the way , terima kasih hadir dalam hidup Sara . thanks for everything hearts
tapi kan , Sara tak boleh terima kehilangan korang semua . tapi Sara tak perlu risauu kod , Sara tahu korang akan kembali semula :') . me heart you
 


Dalam senyum Sara ade tangisan :')
Sara kuat , Sara tak boleh menagis setiap hari . but the ways , Sara rinduu kan ayah sara :(
She leave me . ' Ayah , adek rinduu sangat sangat kat ayah :'( '
Kalaulah ayah boleh tengok kerjayaan adek sekarang ni , sebagai atlet . gerenti ayah bangga kan , sebab adek dah capai ape yang adek mahu :')
hmm . Sara terbace blog Eyla , sumpah sedih ! naseb dia sama dengan Sara :')
tapi Eyla seorang yang kuat , tabah . harap Sara boleh jadi macam dia :'D
me love you , byebye peetss
Sentiasa kuat menghadapi cabaran . Hadapi dengan tabah , dan penuh sabar :')




Story Si Sara

Need Somebody :'/


Assalamualaikum :)
Hai kacak , prettay . anda sihat ? Sara sihat je , tapi ade batuk-batuk sikit :)
how your life friends ? you happy ? you sad ? why ?
don't sad , be strong :'D
Sara dah bosan dengan single ni . Sara nak cari someone la ,
but tak jumpe la :/
seriously Sara jealose tengok orang couple sekarang . sweet sweet je  :')
Sara nak someone yang faham tetang hati Sara . Sara nak yang manje-manje :D
suke yang manje tau , cute je bile dia merajuk . romantik , eee tentu la kene ade . tapi setiap lelaki ade keromantikan nye kan ? but I don't want player -..-
I hate playboy ! haishh . aku kemaruk dengan cinta sekarang ni ;D
hikhikk . Sara rindu la kawan-kawan , sekolah dah nak open -.- taknak pergi sekolah laa .
hehe :'3 Sara ni pemalas tau :p . hwo cares ? haha ! Tutt tuut .
dah tak tau nak story ape -.- fikir fikir fikir . yes ! haha .

Eee ! sape nii , nomeyy ngad :p
pabila syok sendiri . fake smile can hide a million thousands tears :')
for last , I want say . goodbye . Assalamulaikum :D
Ingin kan mu wahaii superman :D

Story Si Sara

Miss this moment :'>

hai readers , hai stalker , hai prettay and handsome : )
have a nice day ? anda sehat ? me , ofcourse sehat :' ) . hikhik . post ? oh maii , tengok title dear :>
"Miss This Moment"


Miss u guys , miss want joke with u guys . miss want training with u guys  :' )
tahun ni paling best la tuk daerah . semua nye kawan-kawan baru . but I'm new at this team . But I like this team : ) . oh , tentu tertanye kan ni untuk ape kan ? but the ways , ni untuk daerah . I mind MSSD Kuala Terengganu Selatan , yang berlasung pada 7 April 2012 . Semua comel-comel and handsome kan :*
hihi . okayy , yang dalam gambar kat atas tu ade name gelaran masing-masing arw : D
cantikk name gelaran diorang , suke suke ;*
mekwa , laya , trisya , rosri , baby ( me ) , thika , ilyia , faten , amir , shafiq , putera , BJ -rosniza- and amin . sorang lagi dah forget lol . hehe , sory :'3
oh yeah ! ramai lagi yang ada , tapi sara senarai kan yang ada dalam gambar tu je . hihi !  
Layalia Rameli  -atlet terbaik berturut-turut . oh maii . kuat nye kau kak Laya : )
awesome <3 . nak jadi macam kak Laya nak jadi macam Layalia . fast run . oh yeahh ! : D
korang nak tahu tak ape acare sara main ? ofcourse la kan , nanti tertanye tanye pulak :p 
wuut perasan la aku :3 . okaay ! 
I'm the runner for 4 time 100m , 4 time 400m , 100m hurdle and 200m hurdle .
but , dalam pergi daerah ni sara main satu acara je . acara 200m hurdle . hikhokk -.-
I'm nott strong for in all . =,= 

  
asal muke macam tu semua ? haha ! kepanasan errkk ? tengok dah jemuhh kan menunggu , bile acare nak start nih . eee ! semangat mase nih . but seluar tu , haha ! asal besar sangat cikgu >.< . takpe-takpe , but the way kite dapat no 2 kan cikgu kan . berturut-turut kami menang tapi , tahun ni . hanya mampu dapat tempat kedua . chill guys ;' )

 grrr -.- . berehat seketika dengan menonton . yeah ! acara 100m hurdle for under 18 boy final ; D . 
pemenang nye , ofcourse la pemain KTS  , cayok cayok KTS . hikhhik ; )
look , tuala pink atas kepale budak perempuan tu , err -.- tu sara la :3 
tengok tangan sara tu , eee ! dah black : / . but now , dah putih balek :p
hihi ! yang galas beg tu , kak aten . ketua kitorang . grr =,= garang arww . tak laa garang mane , tapi dia ni nakal arw . sayang kak aten ;* . yang tengah dengar lagu tu , Yuthika Rameli , adek kepade Layalia Rameli . dia comayy , but dia nakal .. haha ! suke bile dia jadi gile :p 
yang duduk belakang Yuthika tu , square oh maii . kak anis leerr :3
squre for short call : D . comayy tau orang nye , orang nye kuat semangat tau . awesome squre congrate sebab menang haritu ;' D .

Senyum itu penting ;)

Layalia and Yuthika . Mereka ad

Layalia Rameli :)

 Permain star kite . dari Bukit Jalil Sains Sport . yeay ! congrate BJ .

 Farisha Alyna . makk ai . my besttie friend ;* . dari sekolah smk chung hwa .

Banyak nye . nak satu boleh ? Piala pusingan and atlet terbaik . Congrate congrate kak Laya ; D





Jom bersuraii :' )
detik sedih . goodbye smk ibrahim fikri , goodbye komplek sukan gong badak , goodbye friend . 
hihi ! kawan-kawan macam la kite takleh jumpa lagi , next year kan masih ade . alahai . olahraga nanti kite jumpa balikk la . chill guyss . be happiness : D
suke ngat boleh balik -.- . ayaikk . k guys . story punya la story , dah perhujungnya . goodbye my justice friend ;'*
Friend never being forget you . happy , laught , play , joke . all together . this all memory , for all . thanks for reading guys . ily <3

Story Si Sara

Terima Kasih :')


hey stalker :' )
look my title , why my title this day it's thanks you ? oh may gops :' O
i got it ! i got it ! hikhokk :' >
dia datang dalam hidup Sara , tapi sebagai seorang sahabat :' ) . but the ways thanks awak . 
his name , oh you want know hwo ? okayy , dia seorang atlet dari sekolah smk double s x )
tau tak ? hikhokk . pikir sendiri , Sara kenal dia masa Sara terpilih bermaen untuk -KTS- kuala terengganu selatan . sewaktu tu kami kurang rapat lagi , tapi kami selalu bertentang mate :p . maluu ! okayy , 7 april 2012 . dia mintak number Sara . then selepas beberapa minggu , dia texting Sara . say 'Hi aten' : )
hahaha ! tak happy pon --' , kidding . ofcourse i m happy . : D
tapi , dia hanya seorang teman . tak lebih dari tu . ahmad fakhri bin sa'ari
oh ! thanks awak :' ) .. awak seorang yang baik , untungla sape dapat awak . :' D
but the way , saya masih ingat awak bantu saya sewaktu kaki saya sakit tu : )
oh mayy , teharu gilerr saya . okayy ! Sara rasa kan , sape dapat dia . erhh ! sumpah beruntung . tapi Sara tak mampu nak mengagap nye lebih dari seorang teman ;' ) . sebagai seorang teman pon dah cukup bagi Sara . Sara happy macam ni . okayy thanks ahmad fakhri :'*
hargailah teman anda :' )
 

Story Si Sara

Happy without boyfie :>


hay readers : )
anda happy tak ? haha ! Sara always happy , but not happy with boyfie . I'm happy with my family :' )
Sara , takde boyfie lar nak happy-happy dengan boyfie . Sara single jer :' /
redha je lar . yang penting orang yang Sara sayang sentiasa ade di sisi Sara .. Ahcong , wee ! abang yang paling Sara sayang tau . without him , I'm can't be myself :' )
Eyla , ya Allah ! kakak Sara yang paling paling paling Sara  sayang tau , sumpah tak bohong anda semua :'>
whoot whoot ! Sara tak kesah pon takde boyfie , tak penting bagi Sara . yang penting Sara boleh hidup and berjaya : )  .. itu lah matlamat Sara . awesome ! happy our life .. tapi kan , Sara ade jelly jugak degan orang couple heh : / .. mereka semua ade pasangan , but me :'O 
don't have . seriously Sara jelly :' / .. every saturday , Sara sentiase tengokk orang hang dengan BF/GF . but me . Eee ! peduli kan . Sara harap kan , pintu hati Sara boleh terima balik boys . Sara tak kan buka kepade para player : ) .. hanye untuk yang setia pada yang satu sahaja . only one :' ) 
lalalala ~ . okayy . next time , I will be story back . Ily <3
 

Story Si Sara

Oh update . need superman :'/


hay reader , stalker : )
sara rindu at para atlet -kts- . hmm .. nak meet diaorang semua . urrh >.<
it's okay , yang penting dapat jumpa sorang boys yang pernah nyanyi kan sara lagu 'satu atau dua' :' )
sumpah rindu . okayy , lame dah sara tak update blog nih . err -.-
sumpahh rinduu blog nih , blogskins baru tu : )
ya Allah ! banyak nye blog yang harus ku edit :O . oh ! but the way , tak kesah : >
yang penting cepat siap , kan kan . urgh ! nak mengeluh siked nih >.<
sebenar nya , nak boyfie lar :'3 .. hmm . single nih kan bosan kan , couple kan bosan kan . habis tu nak buat macam mane erk ? give me idea to think ~.~
whatever . boyfie , bila-bila dia akan datang tapi tanpa kita sedari kan  ? kenapa dalam kita tanpa sedari ? urmm . memang susah macam tu . whatever whatever . nak nagis ni . sebenar nye  sara jelly tengok orang yang bahagia :' (
hmm . jelly la macam ni . sumpah arw , alu sara dapat someone . sara akan jaga dia elok-elok , sara tak kan lepas kan dia dari hidup sara , kalau dia ingin kan ape yang perlu buat . tapi one more thing yang anda harus tahu , apabila sara dapat someone sara akan hargai nya , secukup-cukup nye . sara akan sayang dia , tapi tak sayang macam sayang family . tapi lebih dari tu :' )
tu janji sara . malas nak story lagi . okayy bye :*

Oh superman :'>

Story Si Sara