Out and Happy New Year :D


Happy new year ! :')
aku sedih sangad malam nieh , sumpah sedih ... u know but why ?
hurm ! twothousandtwelve is come .. banyak kenangan aku yang tak ley aku lupe kan pada tahun twothousandeleven .. sumpah ku tak akan lupe !
aku dah besar , kenape cepat sangad ea aku membesar ? aku tak puas lagi nak jadi budak form1 :/
hurm ! aku tak tau nak cakap ape ,, korang tau .. sekarang nieh , aku update sambil nangis tau .. sumpah tak bohong ! ntaah kenape ku terase nak nangis .. 
tapi aku nangis dalam senyum la sayang .. :')
hahaha ! put your hand's up put your hand's up ..
happy new year ! adakah anda dah berazam ? haha ! anda gerenty dah berazam kan .. hu3 
yeah ! firework .. I city and KLCC 
hurm ! terengganu takde firework .. cause hujan , tapi kawan -2 terengganu ... hujan rahmat kan :'D
hahaha ! 
sempat jugak aku hang out tak di tau , aku hang ngan kak ayu aku .. lagi um banyak pekare yang berlaku tak di ,, sumpah semua orang kurang happy ! hey guys nieh last day laa kawan , patut nye ite happy tak di .. 
hurm ! whatever , semua dah terjadi .. masa tak boleyh di putar ! macam -2 daa .. -.-
mood aku , nak tau tak ape ? mood aku sedeyh ugak ,, nak tau kenape ..
aku macam tak caye je yang aku nieh dah 4teen .. huwaaaa :(( 
sob sob sob ! 
aku ase tak puas agy nak jadi budak form1 , tak puas agy nak maen -2 !
tapi aku harus terima kenyataan .. hahaha ! whatever 
seriously aku cam gylee je lam nieh .. bla bla bla --'
miss TwoThousandEleven 
dah berlalu .. tak tau aku nak taip kan ape agy .. byebye twothousandeleven .. Assalamualaikum 
nota :-happy new year .. may Allah bless u always 

Story Si Sara

No comments:

Post a Comment