Hang Out ! :D


Ehem -2 ! testing testing 
143 124 
har3 ! Yeah , tak sabar aku nak hang esok ..
hooray ! syokk aaa , seriously aku happy ..
gerenty tak dapat tydow aku malam nieh :D
happy punye ankara ,, tak sabar nak tunggu esok .. tak sabar nak meet crew H.R.D
group yang baru d tumbuh kan ... muahahaha ! Terbaekk aa (Y)
aku harap aku ley arh jadi out kali nieh ,, sumpah ku harap gile ! :')
yeay yeay ! muah ciked :*
bangga ngad aku nieh kan kan .. kene tinggal esok baru tau ,, dah lah perangai always bagun lewat , ape punye anak dare nieh aku >.<
har3 ! kantoi :D
pedulii ape aku .. mende yang benar kan kan ,, whatever .. aku tak sabar gilee nieh nak tunggu esok .. Jyeah ! 
crew H.R.D , ite jumpe esok .. byebye 

nota kaki :-wow wow ! syokk giler :D

Story Si Sara

No comments:

Post a Comment