Out and Happy New Year :D


Happy new year ! :')
aku sedih sangad malam nieh , sumpah sedih ... u know but why ?
hurm ! twothousandtwelve is come .. banyak kenangan aku yang tak ley aku lupe kan pada tahun twothousandeleven .. sumpah ku tak akan lupe !
aku dah besar , kenape cepat sangad ea aku membesar ? aku tak puas lagi nak jadi budak form1 :/
hurm ! aku tak tau nak cakap ape ,, korang tau .. sekarang nieh , aku update sambil nangis tau .. sumpah tak bohong ! ntaah kenape ku terase nak nangis .. 
tapi aku nangis dalam senyum la sayang .. :')
hahaha ! put your hand's up put your hand's up ..
happy new year ! adakah anda dah berazam ? haha ! anda gerenty dah berazam kan .. hu3 
yeah ! firework .. I city and KLCC 
hurm ! terengganu takde firework .. cause hujan , tapi kawan -2 terengganu ... hujan rahmat kan :'D
hahaha ! 
sempat jugak aku hang out tak di tau , aku hang ngan kak ayu aku .. lagi um banyak pekare yang berlaku tak di ,, sumpah semua orang kurang happy ! hey guys nieh last day laa kawan , patut nye ite happy tak di .. 
hurm ! whatever , semua dah terjadi .. masa tak boleyh di putar ! macam -2 daa .. -.-
mood aku , nak tau tak ape ? mood aku sedeyh ugak ,, nak tau kenape ..
aku macam tak caye je yang aku nieh dah 4teen .. huwaaaa :(( 
sob sob sob ! 
aku ase tak puas agy nak jadi budak form1 , tak puas agy nak maen -2 !
tapi aku harus terima kenyataan .. hahaha ! whatever 
seriously aku cam gylee je lam nieh .. bla bla bla --'
miss TwoThousandEleven 
dah berlalu .. tak tau aku nak taip kan ape agy .. byebye twothousandeleven .. Assalamualaikum 
nota :-happy new year .. may Allah bless u always 

Story Si Sara

Hang Out ! :D


Ehem -2 ! testing testing 
143 124 
har3 ! Yeah , tak sabar aku nak hang esok ..
hooray ! syokk aaa , seriously aku happy ..
gerenty tak dapat tydow aku malam nieh :D
happy punye ankara ,, tak sabar nak tunggu esok .. tak sabar nak meet crew H.R.D
group yang baru d tumbuh kan ... muahahaha ! Terbaekk aa (Y)
aku harap aku ley arh jadi out kali nieh ,, sumpah ku harap gile ! :')
yeay yeay ! muah ciked :*
bangga ngad aku nieh kan kan .. kene tinggal esok baru tau ,, dah lah perangai always bagun lewat , ape punye anak dare nieh aku >.<
har3 ! kantoi :D
pedulii ape aku .. mende yang benar kan kan ,, whatever .. aku tak sabar gilee nieh nak tunggu esok .. Jyeah ! 
crew H.R.D , ite jumpe esok .. byebye 

nota kaki :-wow wow ! syokk giler :D

Story Si Sara

♫ Wee ! x sabar nk meet ♫


wee ! ary niem aku happy gila .. u know but why ?
haha ! 26/12 niem ,, aku akan jumpa someone .. hehe 
iaitu abg Khairul Azwan .. yahoo !
happy gilaa .. x sabar ase nak jumpa dye .. Sumpah ku happy gilaa :D
hehe ! aku rasa , aku la oram yang paling happy ary niem :)
haha ! maybe ade lagi oram yang paling happy dari aku kan kan ... haha . whatever !
haha ! but the way ,, aku harap time aku jumpa dye uh , dye x sombong dengan aku .. lau dye sombong ! maybe aku oram yang paling malang :(
aiish ! lupekan saje.. haha ! aku x sabar nak tunggu 26/11 tu ! hari daftar skola .. yeahh !
x sabar x sabar .. ehehehe ! K readers .. hope korunk happy cam aku jugak yew .. tamo sedeyh-2 Oke kawan-2 :D .. byebye .. sayam korunk <3
nota kaki : hehe ! sumpah ku happy gila .. :D

Story Si Sara

I need someone come to My Life


Hey ! Annyonghaseyo
Ary nie ku rasa bosan pulak , so ku terasa nak update blog je .. and aku um terfikir bila la aku nak couple alewk nih ,, kanape susa sangad aku nak terima oram laen come to my life ? hurmm ..
Actually , aku skunk nieh dh beto-2 bosan dgn SINGLE -,-‘
Huh --‘
Mengape susa ea , nak caye at boyz yg laen .. huh , whatever laaa .. aku dh beto-2 bosan idop SINGLE .. nak tau mengape baru skunk aku nak mengeluh bosan SINGLE ?? U know but why ,,
Hurmm … ku terima cabaran oleh kwn ku . aku akn jnji yg aku ta kn COUPLE selama 5 month !!! huh , and seriously aku dpt jugak tahan nen semue  tuh ! btw thanz for my frend cause dh cabar aku cam tow J caya laa lu .. nk tau nama dye , ta pelu kowt tau nama dye ,, ta penting an J hehehe !
Btw dye baek tauu .. zzzz
Now ta nk crite pnjang agyyy .. now !!

THE END MY STORY

Story Si Sara